Take the lead! Lak aan de standaard.

Een omzetplafond? Te weinig klanten? Onduidelijk in je visie? Het is mogelijk voor je om dit allemaal te doorbreken. Pak leiderschap en wees niet meer de manager van je omstandigheden.

Je bent super goed in jouw vak alleen is dat helaas niet het enige wat je nodig hebt om de A-speler van jouw markt te worden. Kwaliteit is altijd een vereiste, maar niet de enige manier om je business te laten groeien. En omdat jij van betekenis wilt zijn is het nodig dat potentiële klanten jou vinden en enthousiast raken van jouw aanbod.

Wat je nodig hebt op dit punt is • Het creëren van een super sterke visie waar potentiële klanten bij zullen aanhaken. Dit is dé reden dat ze van jou willen leren en bij jou willen kopen
 • Een verdienmodel dat het mogelijk maakt om een omzetplafond te doorbreken zonder dat dat de waarde van je dienst omlaag brengt
 • Meer conversie halen uit je salesgesprekken doordat je anders over sales denkt en veel beter de connectie met jouw klant weet te maken
 • Een aanbod dat perfect aansluit bij de vraag van jouw potentiële klant
 • Het loslaten van patronen die jou belemmeren in het maken van bold moves. Je moet mentaal sterk zijn en jouw visie op ondernemerschap expanden om een next step te kunnen maken
 • Herstructureren, klinkt saai maar als jij de processen aan de achterkant super efficiënt hebt geregeld ontstaat er ruimte voor meer klanten en meer rust voor jezelf zonder dat je daarmee niet meer persoonlijk helpt.

You get what you give


Op jouw moment te volgen

Honderden stories om in je eigen tempo te volgen. Lekker vanuit jouw eigen omgeving

Je komt in actie

Door het praktische werkboek maak je opdrachten waarbij je actiepunten kunt vaststellen, zodat het niet alleen bij het luisteren en bij ideeën blijft.  

Rekenmodellen

Sheets en rekenmodellen zodat je (omzet)doelen geen natte vingerwerk meer is, maar een systemisch rekenmodel (en dan simpel…)

Herhaling is key

Extra IGTV’s, herhaling is key als je iets wilt veranderen.

Mind your own business cursus

Volg deze businesscursus laagdrempelig via Instagram, je ontvangt werkboeken, rekenmodellen en meer. 

Good to know: 
Zodra jij jouw bestelling hebt afgerond ontvang je binnen 24 uur toegang tot de cursus. Stuur een volgverzoek naar @mindyourownbusiness_cursus om toegelaten te worden


150 euro
/exclusief BTW
Yearly

One sentence summary of what they get.

$
68.99
/mo

Wat jij ervaart na het volgen van de cursus: • Je weet veel beter wat de visie is die je wilt uitdragen en kunt dit expliciet maken zodat je fans creëert.
 • Je weet je aanbod zo te tweaken dat het zowel voor jou als de potentiële klant(en) waardevoller is en prettiger werkt
 • Je ziet de kansen en zwaktes van je huidige verdienmodel en kunt heel simpel een ander verdienmodel inzetten zonder dat je alles over de kop hoeft te gooien.
 • Je salesgesprekken zullen moeitelozer gaan omdat jij meer de connectie weet te maken en begrijpt wat er onmisbaar is in een goed salesgesprek.
 • Je verbreed jouw kijk op business doen en laat patronen los. De enige grenzen zijn die van jouw eigen visie namelijk….
 • Je ziet kansen om je processen te optimaliseren zodat jij ruimte creeert voor meer klanten of ruimte voor meer vrije tijd zonder dat daarmee jouw aanbod minder waardevol is.

Mind your own business cursus

Volg deze businesscursus laagdrempelig via Instagram, je ontvangt werkboeken, rekenmodellen en meer.

Good to know: Zodra jij jouw bestelling hebt afgerond ontvang je binnen 24 uur toegang tot de cursus. Stuur een volgverzoek naar @mindyourownbusiness_cursus om toegelaten te worden


150 euro
/exclusief BTW
Yearly

One sentence summary of what they get.

$
68.99
/mo

Wil je een laagje dieper en intensieve 1-op-1 mentoring?

© 2023, Noux    I   noux.eu    I  team@noux.eu