fbpx

A Look at Anouk

Ik ben Anouk José Drayer, maar alleen Anouk volstaat! Ik ben geboren op 25 november 1987 in Assen (echt een metropool). Al 14 jaar ben ik moeder, inmiddels heb ik 2 zoons van 14 en 9 jaar.  Ik heb Communicatie en bedrijf gestudeerd aan de Hanze Hogeschool en Marketing aan de Universiteit van Groningen.

 

Ik ben een echte analist te noemen en ik probeer altijd verbindingen te leggen om tot een amazing resultaat te komen. Als Businessmentor & Confidence expert help ik ondernemers met het realiseren van een sterk concept, een badass marketingstrategie en het loslaten van de (soms onbewuste maar belemmerende) handrem, hier komt mijn analytische blik van pas.

 

Een aantal jaar heb ik gewerkt als marketeer, waarna ik mij verder ben gaan specialiseren in neuromarketing. Dit ontstond door mijn fascinatie voor de werking van onze hersenen. Dit kun je vanuit verschillende invalshoeken benaderen maar mij triggerde echt het consumenten beslissingsproces van jou en mij. Wat gebeurt er dan? Neuromarketing geeft hierin meer inzicht. Daarnaast werd ik geboeid door het onderdeel mindset (hoe verander je jouw gedachten en kun je de meest succesvolle versie van jezelf worden en waar en waarom loop je ergens vast?)

 

Mijn werk is absoluut ook mijn passie! Ik geloof dat jij de POWER hebt om het leven te realiseren dat jij wenst, no matter what! Stapje voor stapje er naartoe werken en duidelijke doelen stellen, dat proces en die ontwikkeling daar geniet ik van en daar help ik jou ook heel graag bij. Waar ik nog meer blij van word lees je hieronder.

Vliegtuig - wit Created with Sketch.

Reizen

Ik hou enorm van reizen, de dynamiek, de verschillende culturen, de vrijheid. Deze aspecten maken het voor mij heel erg fijn om op reis te gaan. Naast dat ik er enorm van geniet geeft reizen je ook een meer relativerende blik op het leven. Favoriet: Mauritius!
Boek - wit Created with Sketch.

Boeken lezen

Van het lezen van een goed boek word ik heel gelukkig. Ik lees graag boeken die mij iets leren en die prikkelen, boeken waar ik me in kan vinden of die mij een totaal andere kijk op iets kunnen geven. Ik heb tientallen zelfhulpboeken gelezen, maar een thriller op zijn tijd vind ik ook heerlijk. Dan kies ik het liefste voor Saskia Noort, Esther Verhoef of Karin Slaughter.
Muziek - wit Created with Sketch.

Muziek luisteren

Muziek is Mood voor mij! Ik hou enorm van muziek luisteren. Voor elke mood kies ik een ander genre. Maar absolute favoriet is: Lana del Rey.
Eten - paars Created with Sketch.

Lekker uiteten

Lekker eten en drinken ontzeg ik mijzelf nooit. Ik ben wel bewust bezig met een gezond voedingspatroon omdat ik geloof dat dit een belangrijk onderdeel is van hoe je je voelt. Het heeft op zoveel onderdelen invloed, waaronder ook op je hersenen. Ik geniet van gezond eten maar een stukje tony chocoloney en een lekker glas witte wijn zijn mijn quilty pleasures.
Welness - paars Created with Sketch.

Wellness

Heerlijk ontspannen om helemaal op te laden! Paar jaar terug was ik nog nooit in een wellness geweest. Nu is er een wereld voor mij open gegaan en ben ik een Gold Member voor de wellness industrie 😉
Tennis - paars Created with Sketch.

Tennis

Vroeger speelde ik tennis op een professioneel niveau. Tegenwoordig is het hobby.