fbpx

Academy

Welkom! Je bent nu in de online academy van NOUX. Ik heb verschillende online programma’s ontwikkeld waarmee je zowel zakelijk als privé succesvoller gaat worden! Als Businessmentor & Confidence expert help ik jou niet alleen met de ‘harde’ zakelijke kant van succes maar ook met het loslaten van die belemmerende handrem. Zakelijk kun je hierdoor echt vanuit je eigen kernwaarden een mega aantrekkelijk aanbod creëren voor jouw doelgroep. In de 1 op 1 trajecten spiegel ik veel en heb ik het talent om heel snel te ontdekken waar iemand vastloopt en waarom. Bij mijn online programma’s krijg je altijd een 1 op 1 coachcall, waarin ik jou persoonlijk nog verder kan helpen. Neem snel een kijkje in de verschillende programma’s en kies het programma dat jou nu het beste verder op weg kan helpen.

Noux | Academy - Play the Game
Playing the Game
Playing the Game is een cadeautje voor jezelf, een programma waarin ik je leer om meer vanuit je kernwaarden te leven, minder te oordelen, positiever in het leven te staan en meer de waardering te krijgen die je verdient.
Noux | Academy - Creëer content
Content creëren
Dit programma zorgt ervoor dat jij structuur,
overzicht en inspiratie krijgt voor het maken van content waarmee je jouw doelgroep weet te raken.
Noux | Academy - Pricing
Pricing
Pricing helpt je als ondernemer om zelfverzekerd tot een goede prijs te komen voor jouw product of dienst. Je leert hier alles over het toevoegen van waarde, money mindset, prijs bepalen en verschillende prijsstrategieën en methoden die passen bij jouw ideale doelgroep.

Binnenkort

online

In de verschillende cursussen vertel ik nog meer over wat je van het programma mag verwachten, welk resultaat je ermee bereikt en voor wie het programma wel en voor wie het niet geschikt is. Ik vind het belangrijk dat je een programma volgt waar je écht iets aan gaat hebben en dan is het ook fijn om te weten wanneer het niet geschikt is voor jou.