fbpx

Creëer onweerstaanbare content

Je blijft maar scrollen op Social media om inspiratie op te doen bij andere ondernemers. Hoe flikken ze dat toch? Elke dag posten ze een bericht of ze plaatsen een video, het lijkt wel een onuitputtelijke bron voor ze terwijl bij jou alle inspiratie ontbreekt!

 

Jij wilt ook elke dag inspiratie om vol trots content te kunnen plaatsen voor jouw klanten. Dat kan! Ik help je in dit programma om als een pro te gaan creëren, je gaat het straks nog leuk vinden!

Zichtbaarheid is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Als jouw klanten niet weten dat je er bent dan kunnen ze ook niet bij jou kopen. Daarom ga jij jouw geweldige product of dienst onder de aandacht brengen!

Het is ook spannend om meer zichtbaar te zijn, ineens ben je in the picture. In de coachcall die je zelf kunt inboeken help ik je over de belemmering heen (natuurlijk mag je mij ook andere vragen stellen als zichtbaarheid voor jou geen issue is). Stop met het saboteren van je business succes en ga aan de slag!

Dus genoeg gewacht, getwijfeld en geprobeerd zonder resultaten? Besluit dan vandaag dat je onweerstaanbare content gaat creëren.

 

Dan gaan we samen een plan de campagne maken!

In dit online programma ga je alles leren over de verschillende vormen van content, welke content je wanneer gebruikt, hoe je aantrekkelijke titels creëert, wat jouw doelgroep enthousiast maakt, hoe je een overzichtelijke mindmap maakt waardoor je in no time mega veel onderwerpen voor content krijgt en nog veel meer.

De investering voor dit online programma, wat je zoveel gaat opleveren aan rust, overzicht en klanten  bedraagt nu slecht € 99,- incl. 1 op 1 coachcall van 45 minuten.

Wat levert het jou op?

Rust en overzicht

Een uitgewerkte contentstrategie

Enthousiaste klanten

Meer followers

Meer omzet

Wat krijg je?

Prachtig werkboek met verschillende modules

Een 1 op 1 coachcall van 45 minuten

Contentkalender en spreadsheet

Video’s