• Home
 • /
 • Clone of 1-op-1 businesstraject MYOB (6 maanden)

Mind your own Business traject (6 maanden)

Een succesvol bedrijf dat past bij jouw ambities met het Mind your own business traject.

Stop met het gefrustreerd trekken aan klanten zonder booming resultaat en start met het realiseren van een bedrijf dat je (financiële) vrijheid en voldoening oplevert. Eindelijk de business, omzet en de klanten waar je zo naar verlangd. Ik ga je verder helpen!

Met al jouw ambitie en kennis wil je een bedrijf realiseren waar je trots op bent. Je neemt geen genoegen (meer) met middelmatig omdat er veel meer in zit. Je levert top kwaliteit en hebt een visie waarmee je op grote schaal impact wilt maken. Je wilt niet langer gefrustreerd moeten trekken aan nieuwe klanten. Het is tijd om meer (financiële) vrijheid te gaan ervaren met doen waar jij het beste in bent. Ik ga je dat leren in het MYOB traject

In 6 maanden leer ik je om een succesvol bedrijf te realiseren waar je (indien gewenst) een imperium van kan gaan maken. Het allerbelangrijkste is dat dit bedrijf aansluit bij jou en jouw ambities en niet bij die van iemand anders!

We werken 1-op- 1 samen aan alle essentiële stappen van jouw bedrijf.  Geen online programma maar intensieve begeleiding waarbij ik je aan de hand meeneem om er een knallend succes van te maken.

Hoe ziet het MYOB traject eruit?

 • Twee keer per maand hebben we een sessie van 1 uur (12 sessies totaal).
 • Je ontvangt van mij praktische sheets en werkboeken die we tijdens onze sessies bespreken. Zo krijg jij grip op de groei van jouw bedrijf, op jouw voorwaarden!
 • Naast de sessies ben ik via de mail en app bereikbaar voor korte vragen en advies zodat je nooit lang hoeft te wachten op feedback en snel weer verder kunt. Heerlijk he een vangnet!
 • Ik heb ervoor gezorgd dat je zo simpel mogelijk de geleerde stappen uit het traject in de praktijk kunt brengen. Zo belangrijk, want alleen maar kennis vergaren brengt je nog niet in actie.

(Daarnaast heb je toegang tot een online omgeving met video’s die je voor elke 1 op 1 sessie kunt bekijken om er alles uit te halen wat erin zit, en dat potentieel zit bij jou wel goed).

Omdat wij intensief 1-op- 1 samenwerken vind ik het heel belangrijk dat we een match voelen. Jij wilt geen investering doen om er later achter te komen dat ik óf het programma niet bij jou past. Boek daarom een vrijblijvende call in om te ontdekken of dit hét traject voor jou is. 

Magchelina van der Valk

“De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.”

Magchelina van der Valk

Directie Van der Valk Hotel Assen

Joricke Story Studio_ Joricke Jaspers

"Ik ben heel blij met Anouk! Ik ben een startende ondernemer, juist daarom kan ik haar hulp super gebruiken. Ik merk dat ik alles leuk vind, veel verschillende dingen wil doen, maar Anouk helpt met het bepalen van een goede focus en richting. Ook op het gebied van sales en het goed neerzetten van m’n diensten helpt ze goed. Daarnaast is ze gewoon heel leuk, dus aanrader!"

Joricke Jaspers

Eigenaar Joricke Story Studio

"Ik ben Anouk via Insta tegen gekomen en zag haar promotie betreffende MYOB cursus. Zij heeft mij geholpen met haar eenvoudige manier van uitleggen om mijn bedrijf naar een hoge level te brengen. Zeer toegankelijk en professioneel, echt een aanrader. Je kunt de cursus via Instagram volgen wanneer je maar wilt!"

Pino Tarani

Italianoinolanda

Dit ben jij he?

 • Je bent ondernemer geworden omdat je iets hebt te vertellen, iets inspirerends wilt neerzetten, een verschil wilt maken. Kortom je hebt een message en die wil je met trots gaan uitdragen.
 • Je dacht dat je als ondernemer meer (financiële) vrijheid zou ervaren maar op dat punt zit je helaas nog niet en je twijfelt of je dat punt überhaupt gaat bereiken.
 • Je hebt onwijs veel ambitie en jouw kennis wordt op waarde geschat en toch breek je niet door met jouw bedrijf omdat er zoveel bij het ondernemerschap komt kijken waar je nog geen kaas van hebt gegeten.
 • Je doet allerlei adhoc marketing acties maar ze leveren geen constante stroom aan nieuwe klanten op.
 • Je bent wat gefrustreerd over hoe je business momenteel loopt, je weet zeker dat er meer in zit maar je weet niet hoe je dat droombedrijf realiseert.
 • Je baalt ervan dat je nog niet vol trots kunt zeggen dat je bomvol zit met klanten, het voelt alsof je faalt.
 • Je bent een aanpakker, maar hoe hard je ook werkt het levert te weinig op. Er is te weinig grip op een stabiele groei van jouw bedrijf waardoor je op hetzelfde niveau blijft hangen, hoe hard je ook werkt. 
 • Je gelooft echt in de oneindige mogelijkheden voor jouw bedrijf maar bent niet zo naïef om te denken dat je met een magische pil ineens een imperium hebt opgebouwd en een topondernemer bent. Je kunt het wel leren!

Je wilt hier echt snel verandering in aanbrengen want deze situatie is niets voor jou. Je weet wat je wilt, je durft alleen niet te dromen dat dat mogelijkheid kan worden en je weet ook niet hoe je daar komt. Je bent het overzicht kwijt en hebt geen structuur meer voor ogen in de te nemen stappen. Je denkt dat je bij het begin moet starten om een goedlopend bedrijf te realiseren, maar ik ga je leren dat het precies andersom werkt.

In 6 maanden leer ik jou in het Mind your Own Business traject om een succesvol bedrijf op te bouwen. Hiermee krijg je eindelijk de business, de klanten en de omzet waar je zo naar verlangt.

Ik weet dat jij hier naar verlangt

 • Meer impact kunnen maken met hetgeen je doet omdat je simpelweg meer mensen weet te bereiken.
 • Meer (financiële) vrijheid om de dingen te doen die voor jou (en je gezin) belangrijk zijn.
 • Meer voldoening halen uit je bedrijf nu het niet meer enorm veel energie kost om aan klanten te trekken. Weg frustratie!
 • Je wilt snappen hoe het ondernemerschap werkt (connecting the dots noem ik dat). Je verlangt ernaar om die helicopterview (terug) te krijgen zodat je de touwtjes weer in handen hebt.
 • Dat jij weet hoe jij jouw ambities kunt waarmaken nu je snapt aan welke knoppen je moet leren draaien
 • Iemand die ervoor zorgt dat jij niet steeds weer ‘all over the place’ door jou op jouw juiste pad te houden (we gaan niet die van een ander bewandelen).

Ik help je graag

Jij zit allang heftig te knikken toch? Wacht dan niet langer want het probleem zal niet vanzelf opgelost worden. Ik ga je leren om een bedrijf te realiseren waar je (weer) energie van krijgt en dat jouw (financiële) vrijheid oplevert. Als jij net als ik van het principe ‘niet lullen maar poetsen’ bent dan is dit traject jouw oplossing.

Zijn dit vragen waar jij wel eens mee rondloopt?

 • Hoe vorm ik van al mijn ideeën een concreet en mega-aantrekkelijk aanbod?
 • Waarom kost de ene klant mij zoveel meer energie als de andere?
 • Hoe verkoop ik mijn aanbod succesvol aan mijn doelgroep zonder pusherig te zijn?
 • Hoe stel ik scherpe doelen en hoe zorg ik ervoor dat ik ze ook echt realiseer?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten mega-enthousiast bij mij terug komen?
 • Wat past qua strategie bij mij en hoe houd ik het simpel en effectief?

Dit soort vragen gaan we allemaal tackelen. Jij leert hoe je een aantrekkelijk aanbod creëert voor de ideale doelgroep. Ik leer je hoe je deze doelgroep benadert en verkoopt zonder pusherig te zijn. Allemaal door duidelijke doelen te formuleren en aan de juiste knoppen te draaien zodat je ze ook écht realiseert.

Thema's [titel?]

Tekst over thema's?

Wat ga je concreet leren?

 • Dream it, believe it, do it. In dit onderdeel bepalen we de missie en visie. We beginnen (weer) bij de start. Wat is jouw missie? Deze hoeft niet Wereldverbeterend te zijn, houd het vooral bij jezelf. Wat maakt jou uniek? Wat wil je laten zien aan jouw klanten? Waarmee krijg jij ze mee? Dit crystal clear hebben maakt alle andere onderdelen al makkelijker 😉
 • My customers In deze module leer je om je Ideale doelgroep vast te stellen zodat je weet tegen wie je praat en voor wie jouw aanbod bedoeld is. Als je alles voor iedereen wilt zijn ben je voor niemand iets. We duiken hier helemaal in. De pijn en het verlangen van je doelgroep en welke taal past bij jouw klant (zodat je ze ook echt aanspreekt, zonder wollige taal te gebruiken).
 • Goals. In de module gaan we (omzet) doelen stellen. Zonder doel schieten we nooit raak dus we gaan bepalen wat jouw doel is en hoeveel omzet je wilt behalen. De motivatie voor dit doel wordt je drijfveer om het ook echt te gaan behalen. Uiteraard hoort er bij dat doel ook een actieplan, en dat is wat in de praktijk vaak ontbreekt!
 • My Offer. In de module bepalen we jouw aanbod. Wat ga je aanbieden en welke opbouw zit hierin. Ik leer je hier een value ladder te ontwikkelen, verschillende verdienmodellen en hoe je jouw prijs bepaalt. De value ladder is nodig om jouw bereik te vergroten en zo ontwikkel je een strategisch productaanbod We kijken samen wat het beste bij jou, jouw dienst en jouw doelen past.
 • Marketing. In deze module leer ik je om strategisch met je marketing aan de slag te gaan. Welke kanalen je kunt inzetten, hoe je hier een actieplan voor maakt en hoe je onweerstaanbare afwisselende content maakt. De customer journey (de reis die je klant maakt van af het moment dat hij jou kent tot aankoop) is hier het uitgangspunt. Ook leer je meer over Personal branding en het belang daarvan. Marketing moet integer zijn en daarom echt bij jou passen. Niet voor iedereen werkt de standaard funnelroute.
 • Sales. Sell them what they want and give them what they need. Verkopen draait allemaal om het helpen van jouw klant. Jij weet als geen ander wat de klant nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken, verkoop dus ook het resultaat. In deze module leer je een salesgesprek te voeren zonder pusherig te zijn.

Ik ga je op mijn gebruikelijke no-nonsense manier leren hoe jij een succesvol bedrijf realiseert. Een stabiele basis die je nodig hebt en van waaruit je (nog) verder kunt groeien.

Omdat we intensief 1-op-1 samenwerken maak ik graag kennis met jou voordat we besluiten om een samenwerking aan te gaan. Ik wil dat het heel helder is wat je wel en niet van mij kunt verwachten. Uit ervaring weet ik dat daar de beste resultaten uit komen.

What’s really in it for me?

Ik snap dat je, ondanks dat jij je herkent in het meeste van wat je zojuist hebt gelezen, toch nog graag een concreet overzicht wilt van wat het resultaat is van dit traject. U vraagt en wij draaien:

 • Je hebt een bedrijf dat in de basis zo sterk staat zodat je er veilig mee kunt groeien (het zal niet als een kaartenhuis in elkaar storten als je gaat bouwen). Je weet wat jouw missie is, wie jouw ideale klant is, hebt een magnetisch aanbod ontwikkeld, je hebt duidelijke (omzet) doelen gemaakt (incl. actieplan), je hebt een strategisch marketingplan en weet hoe je salesgesprekken voert zonder pusherig te zijn. En zeg eens eerlijk, hoeveel hiervan heb je nu al voor elkaar?
 • Je snapt wat ervoor nodig is om een succesvol bedrijf te hebben. Je hebt een helicopterview waardoor je het grote plaatje nu ziet. Je weet de puntjes aan elkaar te verbinden en dat geeft rust!
 • Jouw bedrijf geeft je weer energie omdat je niet langer gefrustreerd allerlei acties doet die niets tot weinig opleveren. Je hebt de regie weer in eigen handen.
 • Eindelijk zie je weer die stip op de horizon én heb je de route om daar naartoe te komen. 
 • Je bent trots op je bedrijf, je bent nu écht jouw ambities aan het waarmaken
 • Je kunt eindelijk impact maken door met meer mensen jouw waardevolle kennis te delen. Je wordt er immers enorm blij van als jij een ander verder kunt helpen.
 • Jouw (marketing)acties leveren resultaat op. Je doet het namelijk niet meer ad hoc in het chinees, je doet het planmatig in de taal van jouw ideale klant.

Toen ik startte als ondernemer was ik vrij snel overtuigd van de waarde van het inschakelen van experts. Ik had een ‘technische’ businesscoach, een adviseur, een boekhouder en later nog een businesscoach. En ja, dat heeft mij wel wat geld gekost maar nog veel meer opgeleverd. En dit is geen ‘wij van wc-eend’ verhaal, van mij moet je niks. Wat je ook besluit, ik vind het prima zolang jij je realiseert wat de consequenties zijn. Als het nu niet goed gaat zal dat niet vanzelf over gaan en hoogstwaarschijnlijk lukt dat je ook niet alleen. Schakel de juiste mensen in die het verschil met jou kunnen maken. Het kost je vaak meer om het niet te doen (mentaal, financieel en fysiek betaal je de prijs). Dus bedenk eens voor jezelf wat de consequenties zijn van je kop in het zand steken? Hoe lang houd je het dan nog vol? Hoeveel energie gaat het kosten? En hoeveel omzet loop je mis?

Ik leer je met heel veel liefde het roer om te gooien. Daarin ben ik wel confronterend, eerlijk en bovenal duidelijk. Ik ben er niet om je ego te strelen maar om voor resultaat te zorgen. Kun je daar mee leven? Laten we dan kennismaken.

FAQ

Moet ik dit traject binnen 6 maanden afronden?

Nee, er is een maand ruimte om uit te lopen. Kun je een keer niet vanwege vakantie of andere verplichtingen dan is er dus ruimte om er iets langer over te doen.  

Hoe lang kan ik de online video’s bekijken?

De onlineomgeving blijft zelfs een jaar beschikbaar. Zo kun je ook na het traject nog een keer wat terug kijken, wel zo prettig!

Heb ik 12 momenten om vragen te stellen?

Nee, we hebben 12 sessies, maar je mag mij tussendoor mailen en appen voor vragen of feedback. Fair use policy

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Jazeker, je kunt het 6 maanden traject in 6 maanden betalen, zonder meerprijs.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ik ben er van overtuigd dat dit traject jou heel veel gaat opleveren, mits je ook bereid bent in actie te komen. Niemand wordt succesvol van alleen maar kennis vergaren. Als jij kunt aantonen dat je de opdrachten hebt gemaakt en doorgevoerd, de benodigde acties hebt uitgevoerd en het heeft jou niets opgeleverd dan ontvang je 75% van de investering terug.  De 25% kosten zitten in de materialen, de plek die jij bezet hebt gehouden en overige kosten van jouw aanmelding.

Waarom zou ik jouw businesstraject volgen, er is zoveel keuze

Geen idee 😉 Nee, gekkigheid, je krijgt er een onwijs goed traject voor waar ik heel lang aan heb gewerkt om het te optimaliseren zodat het echt voor resultaat zorgt. Daarnaast heb ik mijn opleidingen in Business en Marketing gedaan, ben ik daarna verder gaan specialiseren in neuromarketing (psychologie van het koopproces) en zorg ik dat ik mij blijf ontwikkelen om mijn klanten ook van kwalitatieve trajecten te voorzien. Ik ben heel eerlijk, er zijn meer goede businesscoaches, maar er zijn ook voldoende slechte. Volg je gevoel. Voel je dat je hier inhoudelijk iets mee kunt en dat wij een match kunnen zijn, doe dan mee!

"Ik ben Anouk via Insta tegen gekomen en zag haar promotie betreffende MYOB cursus. Zij heeft mij geholpen met haar eenvoudige manier van uitleggen om mijn bedrijf naar een hoge level te brengen. Zeer toegankelijk en professioneel, echt een aanrader. Je kunt de cursus via Instagram volgen wanneer je maar wilt!"

Pino Tarani

Italianoinolanda

“Voor de aftrap van ons nieuwe schooljaar heeft Anouk een inspirerende lezing gegeven aan het team over de mindset. Natuurlijk een onderwerp die veel besproken wordt binnen het onderwijs alleen toch iets anders. Anouk wist ons allemaal weer even wakker te schudden en te inspireren dat je met een goede focus en lef veel meer kunt dan je denkt. Ik ga niet verklappen hoe ze dat doet maar als je op zoek bent naar een wake-up call, kan ik je Anouk aanbevelen!”

Sonja Dijkstra

Opleidingsmanager – Drenthe College

Jewebco_Jeroen Snip

"Het is heel prettig samenwerken met Anouk waarbij ze geregeld een spiegel weet voor te houden en tegelijkertijd een sparringpartner voor je is. Op marketing vlak veel bijgeleerd, denk aan het houden van strategische sessies, en ook missie, visie, een value ladder enzovoorts. Super waardevol geweest!"

Jeroen Snip

Jewebco BV

Inschrijven no-nonsense businesstalk