• Home
  • /
  • COMING SOON: Instacursus: in 6 stappen succesvol

Start 1 juni: In 6 stappen een dijk van een bedrijf met de MYOB cursus via Instagram

Vind jij het heerlijk om op Instagram rond te hangen? Doe dat dan nu met een duidelijk doel!

Ik heb de basis uit de online training; een succesvol bedrijf in 10 weken vertaald naar een cursus via instagram waar je door middel van story's alle informatie ontvangt die jij nodig hebt om je bedrijf een flinke boost te geven.

Wat is dan het verschil met de online training? Deze is uitgebreider, gaat dieper op de stof in, beschikt over meer templates, heeft een Facebookgroep waar ik Q&A sessie doe en daar krijg je 2 1 op 1 calls bij.

Waarom een cursus via Instagram?

Het voordeel van de Instacursus is dat je super laagdrempelig 6 stappen van succesvol ondernemen leert die 100% een verschil gaan maken in jouw bedrijf. Ik ben heel eerlijk met je, de instacursus is waanzinnig qua inhoud (zeker voor dit bedrag!), maar hij vraagt wel meer motivatie van jezelf om er ook iets mee te doen. Ik heb het onwijs praktisch gemaakt met templates en een werkboek, dus er is geen enkel excuus om de geleerde kennis niet in de praktijk te gaan brengen. Ben jij super gedreven en gedisciplineerd dan is dit jouw kans om voor een schrijntje deze stappen te kunnen implementeren in jouw business.

Wanneer en hoe kan ik meedoen?

Je kunt op ieder moment meedoen, zolang ik de cursus online heb staan. Je vermeldt bij het kopen van je kaartje de naam van jouw insta account. Vervolgens ga je naar @mindyourownbusiness-cursus en doe je een volgverzoek. Iedere dag controleer ik de aanmeldingen en dan wordt je binnen 24 uur toegelaten tot de cursus.

Wat krijg je?

  • 6 modules met meer dan 100 story's
  • Werkboek
  • 1 live Q&A per maand
  • 3 maanden toegang tot het account vanaf aanmelding

Inschrijven no-nonsense businesstalk