• Home
  • /
  • COMING SOON: Online training + live begeleiding; Een succesvol bedrijf in 10 weken

Start 1 juni 2021: schrijf je vast in!

Een succesvol bedrijf in 10 weken

Klaar met ploeteren zonder écht fijn resultaat? Mag er wel een schepje bij? Wil jij  een succesvol(ler) bedrijf dat kan groeien?  Let’s do this!

Als je al eens een online cursus hebt gevolgd zonder resultaat, wees gerust je krijgt ook live begeleiding erbij zodat je niet zal afhaken of verzuipt doordat je alles alleen moet doen. I got your back!

Hoe werkt het?

Met al jouw ambitie en kennis wil je een bedrijf realiseren waar je trots op bent. Je neemt geen genoegen (meer) met middelmatig omdat er veel meer in zit. Je levert top kwaliteit en wil daarmee op grote(re) schaal impact maken. Je wilt niet langer gefrustreerd moeten trekken aan nieuwe klanten. Het is tijd om meer (financiële) vrijheid te gaan ervaren met doen waar jij het beste in bent. Ik ga je dat leren in het online programma: Een succesvol bedrijf in 10 weken.

In 3 belangrijke stappen, met 9 modules leer ik je om te ondernemen en daarmee een succesvol bedrijf te realiseren waar je (indien gewenst) een imperium van kan gaan maken (ja, echt in 3 simpele stappen omdat dit jouw belangrijkste basis is).

  • 9 uitgebreide online modules waarmee jij een succesvol bedrijf realiseert in 10 weken
  • Elke week een module (op video) met opdrachten die jij uitwerkt en implementeert in jouw bedrijf 
  • Een werkboek met opdrachten en sheets om het super simpel en makkelijk te houden, ook jij kan grip krijgen op het succes van jouw bedrijf!
  • 2 keer een 1 -op- 1 call die jij met mij kunt inboeken, hierin kun jij met mij sparren, ideeën toetsen, een schop onder je kont krijgen of mijn creatieve brein gebruiken om met jou mee te denken over the next big thing voor jou. It’s up to you!

Ik wilde bewust een vorm van online en live combineren in dit programma omdat ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je een online programma volgt, je de draad kwijt raakt of iets niet helemaal weet toe te passen en je vervolgens nooit contact hebt met de maker van het programma. Dit is daarom een online programma met het gevoel én de back-up van een 1-op- 1 traject.

Ik heb ervoor gezorgd dat je super simpel de geleerde stappen uit het traject ook in de praktijk kunt brengen. Zo belangrijk, want alleen maar kennis vergaren brengt je nog niet in actie.

Let op! Dit is echt alleen voor ambitieuze kennisondernemers want het tempo ligt vrij hoog. Daarnaast moet je ook echt bezig met de opdrachten om resultaat te halen uit het programma. Wil jij een succesvol bedrijf en ben je bereid het werk te doen? Doe dan zeker mee!

Als jij je nu inschrijft voor de wachtlijst van het programma maak je kans om bij de eerste 20 deelnemers te zitten tegen het pilottarief van 497,- excl. BTW. Dit is eenmalig!

Inschrijven no-nonsense businesstalk