fbpx

De Pumps methode

Of je nou zakelijk of privé succesvol wilt zijn (willen we dat niet allemaal?) de PUMPSmethode helpt je daarbij.

Als je vastloopt in patronen en overtuigingen die niet voor je werken maar je saboteren om grote successen te bereiken dan moet je het roer omgooien. Kiezen voor een mindset die jou gaat dienen, een mindset die afrekent met al jouw schaduwen en blokkades.

 

Wat maakt het verschil tussen succesvolle mensen en mensen die geen successen weten te realiseren? Deze vraag was de aanleiding voor het ontwikkelen van de PUMPSmethode. Deze is tot stand gekomen door een combinatie van factoren; (wetenschappelijk) onderzoek naar onze hersenen, marketing en eigen ervaringen.

De PUMPS methode behandel ik in alle activiteiten:

1 op 1 (business) trajecten om stap voor stap strategische marketing in je gehele bedrijfsvoering te verwerken. Hier gaat je bedrijf echt van groeien, en er ontstaat structuur, overzicht en een duidelijk doel.

Online programma, om je stap voor stap op weg te helpen bij het inrichten van je strategische marketing, de begeleiding is hier wat minder intensief dan het 1 op 1 traject.

Lezingen, ik geef incompany lezingen over strategische marketing in je bedrijfsvoering, internal branding en mindset, waarbij ik ook weer de pumps methode bespreek.

Privé en zakelijk kun je niet los van elkaar trekken, het één heeft effect op het andere. Daarom is de PUMPSmethode altijd toe te passen.

Bij de PUMPSmethode heb ik vragen ontwikkeld die jou sturen om succesvoller te worden. Ik leg je ook uit waar je jezelf saboteert en hoe dat komt. Gebruik de PUMPSmethode als schatkaart om steeds weer de keuze te kunnen maken die zorgt voor succes. Je zult nog steeds met tegenslagen te maken krijgen, dat is onvermijdelijk. De methode helpt jou om daarmee om te gaan en vervolgens weer de juiste route te kiezen.

Pumps in een notendop

Postiviteit;
Wat dit met je hersenen doet, hoe je een positieve mindset creëert, wat communicatie hierin bijdraagt, hoe je dit op andere overbrengt en daarmee meer positieve resultaten in je leven bereikt.

Uniek;
We denken dat we heel uniek zijn maar we zijn voorgeprogrammeerd, door onze omgeving, maar ook vanuit ons DNA. Daarnaast kunnen we waar we goed in zijn vaak slecht benoemen omdat dit voor ons heel natuurlijk aanvoelt. Ik leer je om je programmering te veranderen en je unieke talenten te herkennen en in te zetten

Moed;
We hebben biologisch gezien ‘angst’ nodig om te overleven. Maar we blazen de angsten tegenwoordig veel te veel op. Je hebt moed nodig om je dromen te volgen en een succesvol leven te creëren. Ik begeleid je in het proces om van je angsten af te komen, te snappen hoe ze zijn ontstaan en geef je een dosis pit en power mee om vol overtuiging jezelf te durven laten zien.

Passie;
Dit is een emotie en emoties zitten in onze voorprogrammering geworteld. Emotie is de grootste drijfveer om beslissingen te nemen, daarna zoeken we naar ‘logische’ argumenten om dit te verantwoorden. Wil jij iets blijvend veranderen, zakelijk of privé dan moet je daar een emotie aan koppelen. Ik leer je stapsgewijs hoe je een positieve emotie koppelt aan jouw verandering, dit zorgt ervoor dat het blijvend veranderd. Hersenen denken korte termijn fijn, ook al betekend dat lange termijn pijn. Dit patroon gaan we doorbreken!

Strategie:
Een gek met een plan komt verder dan een genie zonder plan. Hoe goed je mindset ook is zonder een duidelijk doel en een plan om daar te komen kun je niet raak schieten. Strategische marketing vanuit de psychologie, visualiseren en het beantwoorden van concrete vragen gaan jou zowel zakelijk als privé alle houvast bieden.