Businessmentor

& Marketingstrateeg

Businessmentor

& Marketingstrateeg

Ik leer je om eindelijk de business, de omzet en de klanten te krijgen waar je zo naar verlangt. Meer winst op alle fronten door je shit op de rit te krijgen.  

No-nonsense businessmentor voor ambitieuze kennisondernemers en dienstverleners

Anouk Jose Drayer

No-nonsense Businessmentor voor ambitieuze kennisondernemers en dienstverlenersEindelijk verder groeien met jouw business!

Je gaat niet voor middelmatig met al jouw ambitie! Je bent ondernemer geworden omdat je echt iets hebt te brengen, je wilt de wereld een stukje mooier maken en een gevoel van vrijheid ervaren.  Je wilt impact maken met jouw powermessage (je moet hem alleen nog vinden), zelf je tijd indelen en geen financiële stress hebben! Kortom, ondernemen op jouw voorwaarden waarbij je winst wilt op alle fronten (niet alléén financieel). Je bent briljant in jouw vak en bereid om er vol voor te gaan, de formule voor succes toch?

Toch werkt het helaas niet zo, kennis van het ondernemerschap is cruciaal en een vak apart.  Er komt zoveel bij kijken dat je het complete plaatje (even) niet meer ziet en je zou niet weten waar je moet beginnen om die doorbraak nou écht te realiseren. Het ondernemerschap is te leren, als je met beide handen wilt aanpakken en geen illusie najaagt. Grip op je bedrijf is een vereiste voor succes!

Ik ga je leren om meer winst te realiseren op alle fronten door je shit op de rit te krijgen.

Ja, ik wil groeien!

Ik ga je leren om meer winst te realiseren op alle fronten door je shit op de rit te krijgen.


Regelen die hap!

Hoe lang blijf je nog aanmodderen? Hoe lang houd je het financieel en mentaal nog vol om eraan te blijven trekken zonder resultaat? Blijf je in de illusie dat het ‘vanzelf’ wel zal verbeteren dat je het ‘vanzelf’ wel leert of ga je de regie pakken? Je hebt teveel ambitie om dit te accepteren, die frustratie gaat je opbranden. Gooi het roer om en weet dat je het niet alleen hoeft te doen (is niet stoerder ;-) ). Ieder succesvol persoon maakt gebruik van mentoren, coaches en adviseurs. Denk maar aan filmsterren, topsporters, politici, zij maken er allemaal veelvuldig gebruik van. Waarom zou jij dat niet doen? 

Ik ga je leren om eindelijk de business, de klanten en de omzet te krijgen waar je zo naar verlangt.
Zonder poespas, zonder bullshit.

Challenge Badass promo

Vergroot je bereik door jezelf te laten zien, met jouw woorden, jouw ding en op jouw manier. 

Dat is badass. 

1-op-1 traject

MYOB 1 op 1 businesstraject van 6 maanden
 

Recensies

Wat andere zeggen over Anouk

Magchelina van der Valk

De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.

Magchelina van der Valk

directie Van der Valk Hotel Assen

Anouk is authentiek, communicatief en doelgericht. Mooi om te zien hoe ze op geheel eigen manier haar pad kiest, en tegelijkertijd niemand uit het oog verliest. Een complexe omgeving, zowel politiek als operationeel, ze raakt niet van de wijs, maar het lijkt haar juist te boeien om in die complexiteit haar vaardigheden te expliciteren.

Bart De Bruin

Directeur Grietmanswijk

Jewebco_Jeroen Snip

Het is heel prettig samenwerken met Anouk waarbij ze geregeld een spiegel weet voor te houden en tegelijkertijd een sparringpartner voor je is. Op marketing vlak veel bijgeleerd, denk aan het houden van strategische sessies, en ook missie, visie, een value ladder enzovoorts. Super waardevol geweest!

Jeroen Snip

jewebco bv

Ik ben Anouk via Insta tegen gekomen en zag haar promotie betreffende MYOB cursus. Zij heeft mij geholpen met haar eenvoudige manier van uitleggen om mijn bedrijf naar een hoge level te brengen. Zeer toegankelijk en professioneel, echt een aanrader. Je kunt de cursus via Instagram volgen wanneer je maar wilt!

Pino Tarani

Italianoinolanda

Over mij

Anouk Jose Drayer

Van tienermoeder tot zakenvrouw: Ik help jou op een no-nonsense manier met het realiseren van een succesvol bedrijf dat past bij jouw ambities! Het moederschap op mijn zeventiende was een kleine ‘change of plans’ maar mijn motto is: ‘Opgeven is geen optie, mogelijkheden wel’. Dankzij een portie discipline, kennis en een dosis persoonlijke ontwikkeling ben ik een businessmentor met ballen, die zich verzet tegen het najagen van illusies. Naast mijn  oorspronkelijke discipline als marketeer ben ik mij gaan specialiseren in neuromarketing (psychologie van marketing en consumentengedrag). Kortom: Wat zorgt ervoor dat de klant de verleiding niet kan weerstaan? 

Ik wil dat jij je shit op de rit krijgt en je niet meer laat tegenhouden door je eigen (bullshit) excuses. Own your fuck-ups en door, dat doet ik ook ;-). Mijn superpower; Ik weet wat jij écht bedoelt en wilt, zonder dat jij dat in zoveel woorden zegt. Met mijn aanpak en helicopterview zorg ik ervoor dat jij dat professionele harnas uit doet, een top aanbod lanceert en je omzet verhoogt.

Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen? Klik hier voor de programma’s.

Meer over mijn verhaal en visie lezen? Dat kan hier.

Bekend van: