fbpx

Strategische sessie

Strategische sessies zijn mijn favoriete manier om  razendsnel helder te krijgen waar jij met jouw bedrijf aan kan werken om meer resultaat te behalen. Of je nou wilt leren om meer de ‘taal van de klant’ te spreken, een magnetisch aanbod wilt ontwikkelen of je sales wilt optimaliseren, in de strategische sessie werken wij het uit. In een interactieve sessie zorgen we voor een heldere strategie en pakken we vervolgens een van de thema’s aan die het meeste impact zal maken op een succesvoller bedrijf. De meest gevraagde sessies gaan over het optimaliseren van sales, het creëren van een aanbod voor de juiste doelgroep, leren denken vanuit de klant en de missie en visie scherp stellen.

 

Strategiesessie voor starters!
Strategische sessies zijn ook geschikt wanneer je wilt starten met jouw bedrijf maar geen idee hebt waar je moet beginnen. Om van alle ideeën een concreet aanbod te maken dat je lekker kunt verkopen aan de mensen waar jij het liefst mee werkt. In de strategische sessies zie ik vaak dat er nog een belemmerende handrem wordt aangetrokken, deze ga je leren loslaten! Voor starters die meer ondersteuning willen bij het volledig ‘futureproof’ maken van hun bedrijf adviseer ik het Mind your own Business traject.

 

Een strategische sessie geeft je enorm veel inspiratie, motivatie, structuur, kennis en inzichten voor een POWER bedrijf! In één middag ga je mega grote stappen zetten. Je krijgt ook nog een manifest als naslagwerk, zo raak je nooit meer de focus kwijt.

 

Een strategische sessie kost € 497,-

Wat levert het jou op:

Je doelgroep super scherp waardoor je makkelijker verkoopt

Creatieve nieuwe ideeën om jouw aanbod aantrekkelijker te maken

Een badass manier om succesvol te verkopen

Betere resultaten door een strategie te gebruiken

Energie, Inspiratie en motivatie om (weer) aan de slag te gaan

Manifest om nooit de koers uit het oog te verliezen