fbpx

Training

De meeste ondernemers hebben genoeg ideeën en de kennis is ook in huis maar toch vinden ze het lastig om hier een concreet aanbod van te maken. Ze houden de handrem aangetrokken en twijfelen over van alles zoals; hun toegevoegde waarde, wat ze voor een product of dienst kunnen vragen, hoe ze de juiste doelgroep aanspreken, op welke manier ze leiderschap kunnen nemen en vaak nog veel meer.

 

Herken jij je hier ook in? Zorg dan dat je hierin getraind raakt. Marketing is de basis van je bedrijf en het gaat in de essentie over het verlangen van jouw klanten helder krijgen en hierin voorzien.

 

In mijn trainingen help ik jou te pitchen als een pro, leiderschap te nemen, je eigen waarde inzichtelijk te maken, een sterk aanbod te realiseren en je sales skills te verbeteren (zonder dat het pusherig voelt)

Ik maak de trainingen op maat omdat jij als ondernemer een andere wens hebt dan een andere ondernemer. Alle trainingen zijn, ongeacht waar de focus op ligt, praktisch en de kennis is direct toepasbaar.

Schroom niet om je vraagstuk bij mij neer te leggen, dan ontdekken we samen welke training hier het beste bij past. Ligt jouw vraagstuk buiten mijn expertise dan zal ik je dit eerlijk aangeven. Ik geef alleen trainingen die écht waardevol voor jou zijn zodat je daarna gelijk de kennis kunt toepassen en stappen kunt zetten.

Trainingen zijn geschikt als jij dit wil:

Een mega aantrekkelijk aanbod realiseren

Meer klanten waar je echt graag mee wilt werken

Meer omzet door een goed verdienmodel toe te passen

Marketing makkelijk en leuk wilt maken

De handrem wilt loslaten en leiderschap wilt nemen

Meer teamspirit (als jij met een team werkt)