• Home
  • /
  • Masterclass ‘5 business breakthroughs om moeitelozer een succesvolle business te realiseren’.

Masterclass 5

business breakthroughs 

om moeitelozer een succesvolle

business te realiseren

Masterclass ‘5 business breakthroughs om moeitelozer een succesvolle business te realiseren’.

80% van de ondernemers is binnen twee jaar weer failliet! En dat is niet omdat ze niet iets fantastisch de wereld in brengen. Dat komt doordat de focus op de verkeerde zaken ligt. Het is een zooitje, chaos in het hoofd en daarmee in de bedrijfsstrategie. En ja, dan wordt het allemaal zwaar, dan komen die klanten niet aan de lopende band en haal jij weinig voldoening uit je business. Ik ga je in deze Masterclass leren hoe jij je shit weer op de rit krijgt en met de 5 business breakthroughs moeitelozer een succesvolle business realiseert.

Schrijf je in voor de Masterclass op 24 juni 12.00-13.30 uur


Waarom heb jij met al jouw ambitie en kwaliteit nog geen business die van het succes uit elkaar barst?

Je hebt een krachtige boodschap en verlangt ernaar om impact te maken op grotere schaal. Je bedrijf loopt wel maar het is niet dat je echt zegt: YES! Ik voel mij succesvol, het voelt voldaan en het gaat ‘moeiteloos’. Het kan wel een tikkie meer en een tikkie relaxter. Niet alleen financieel, maar ook qua voldoening zou je er meer uit willen halen of niet dan?

Het is nu te vaak trekken en pushen om nieuwe klanten te bereiken en daardoor voelt het ondernemen zwaarder dan nodig is. Hoeft dus niet!

Ik leer je hoe het compleet anders kan in de Masterclass ‘5 business breakthroughs om moeitelozer een succesvolle business te bouwen'.

Een beetje meer ‘fuck it mentaliteit’

Ik kan je van a tot z leren hoe je een sterke strategie opzet en uitrolt, maar dat is niet alléén de basis van een sterk bedrijf, die basis dat ben jij, jij hebt de power over deze business breakthroughs. Een portie ‘fuck it mentaliteit’ is 1 van de zaken die je gaan helpen bij het bouwen van een succesvol bedrijf. Wil je ondernemen met meer lef, meer omzetten en er minder uitgeblust van raken? (natuurlijk wil je dat, domme vraag) Ik leer jou in de masterclass hoe je dit kan gaan realiseren.

Ik ga je niet vertellen dat je na een uurtje volledig getransformeerd bent, dat is onrealistisch. Ik hou echt van eerlijke beloftes en ik ga je zeker niet in een masterclass lokken. Wees zuinig met je tijd, pas op hoeveel je aan informatie tot je neemt (actie, dat is waar het om gaat) en wees kritisch van wie je iets aanneemt.

Deze masterclass is gratis, maar daarmee niet minder waardevol. Ik weet zeker dat je wordt aan geslingerd en dat er aha-momentjes zullen zijn. Uiteraard laat ik je mijn manier van werken zien, die ervoor zorgde dat mijn omzet elk jaar stijgt (ik hou niet zo van smijten met cijfers, veel interessanter is de groei, ook die in winst 😉 ).

Dus ben jij die missie-ondernemer met een lekkere portie ambitie en sta je open voor een ‘andere’ manier van werken, die van je bedrijf een systeem maakt? Wil je moeitelozer klanten aantrekken, ondernemen op jouw voorwaarde en daarmee meer voldoening halen uit je bedrijf? En misschien ook ietsepietsie makkelijker meer winst realiseren? Dan is dit geen verloren uurtje.

Ik zie je de 24e!

Inschrijven no-nonsense businesstalk