• Home
 • /
 • 1-op-1 businesstraject MYOB (6 maanden)

Mind your own Business traject (6 maanden)

Een succesvol bedrijf dat past bij jouw ambities met het Mind your own business traject.

Stop met het gefrustreerd trekken aan klanten zonder booming resultaat en start met het realiseren van een bedrijf dat je (financiële) vrijheid en voldoening oplevert. Eindelijk de business, omzet en de klanten waar je zo naar verlangd. Ik ga je verder helpen!

Insert Video

Met al jouw ambitie en kennis wil je een bedrijf realiseren waar je trots op bent. Je neemt geen genoegen (meer) met middelmatig omdat er veel meer in zit. Je levert top kwaliteit en hebt een visie waarmee je op grote schaal impact wilt maken. Je wilt niet langer gefrustreerd moeten trekken aan nieuwe klanten. Het is tijd om meer (financiële) vrijheid te gaan ervaren met doen waar jij het beste in bent. Ik ga je dat leren in het MYOB traject

In 6 maanden leer ik je om een succesvol bedrijf te realiseren waar je (indien gewenst) een imperium van kan gaan maken. Het allerbelangrijkste is dat dit bedrijf aansluit bij jou en jouw ambities en niet bij die van iemand anders!

We werken 1-op- 1 samen aan alle essentiële stappen van jouw bedrijf.  Geen online programma maar intensieve begeleiding waarbij ik je aan de hand meeneem om er een knallend succes van te maken.

Hoe ziet het MYOB traject eruit?

 • Twee keer per maand hebben we een sessie van 1 uur (12 sessies totaal).
 • Je ontvangt van mij praktische sheets en werkboeken die we tijdens onze sessies bespreken. Zo krijg jij grip op de groei van jouw bedrijf, op jouw voorwaarden!
 • Naast de sessies ben ik via de mail en app bereikbaar voor korte vragen en advies zodat je nooit lang hoeft te wachten op feedback en snel weer verder kunt. Heerlijk he een vangnet!
 • Ik heb ervoor gezorgd dat je zo simpel mogelijk de geleerde stappen uit het traject in de praktijk kunt brengen. Zo belangrijk, want alleen maar kennis vergaren brengt je nog niet in actie.

(Daarnaast heb je toegang tot een online omgeving met video’s die je voor elke 1 op 1 sessie kunt bekijken om er alles uit te halen wat erin zit, en dat potentieel zit bij jou wel goed).

Omdat wij intensief 1-op- 1 samenwerken vind ik het heel belangrijk dat we een match voelen. Jij wilt geen investering doen om er later achter te komen dat ik óf het programma niet bij jou past. Boek daarom een vrijblijvende call in om te ontdekken of dit hét traject voor jou is. 

Dit ben jij he?

 • Je bent ondernemer geworden omdat je iets hebt te vertellen, iets inspirerends wilt neerzetten, een verschil wilt maken. Kortom je hebt een message en die wil je met trots gaan uitdragen.
 • Je dacht dat je als ondernemer meer (financiële) vrijheid zou ervaren maar op dat punt zit je helaas nog niet en je twijfelt of je dat punt überhaupt gaat bereiken.
 • Je hebt onwijs veel ambitie en jouw kennis wordt op waarde geschat en toch breek je niet door met jouw bedrijf omdat er zoveel bij het ondernemerschap komt kijken waar je nog geen kaas van hebt gegeten.
 • Je doet allerlei adhoc marketing acties maar ze leveren geen constante stroom aan nieuwe klanten op.
 • Je bent wat gefrustreerd over hoe je business momenteel loopt, je weet zeker dat er meer in zit maar je weet niet hoe je dat droombedrijf realiseert.
 • Je baalt ervan dat je nog niet vol trots kunt zeggen dat je bomvol zit met klanten, het voelt alsof je faalt.
 • Je bent een aanpakker, maar hoe hard je ook werkt het levert te weinig op. Er is te weinig grip op een stabiele groei van jouw bedrijf waardoor je op hetzelfde niveau blijft hangen, hoe hard je ook werkt. 
 • Je gelooft echt in de oneindige mogelijkheden voor jouw bedrijf maar bent niet zo naïef om te denken dat je met een magische pil ineens een imperium hebt opgebouwd en een topondernemer bent. Je kunt het wel leren!

Je wilt hier echt snel verandering in aanbrengen want deze situatie is niets voor jou. Je weet wat je wilt, je durft alleen niet te dromen dat dat mogelijkheid kan worden en je weet ook niet hoe je daar komt. Je bent het overzicht kwijt en hebt geen structuur meer voor ogen in de te nemen stappen. Je denkt dat je bij het begin moet starten om een goedlopend bedrijf te realiseren, maar ik ga je leren dat het precies andersom werkt.

In 6 maanden leer ik jou in het Mind your Own Business traject om een succesvol bedrijf op te bouwen. Hiermee krijg je eindelijk de business, de klanten en de omzet waar je zo naar verlangt.

Ik weet dat jij hier naar verlangt

 • Meer impact kunnen maken met hetgeen je doet omdat je simpelweg meer mensen weet te bereiken.
 • Meer (financiële) vrijheid om de dingen te doen die voor jou (en je gezin) belangrijk zijn.
 • Meer voldoening halen uit je bedrijf nu het niet meer enorm veel energie kost om aan klanten te trekken. Weg frustratie!
 • Je wilt snappen hoe het ondernemerschap werkt (connecting the dots noem ik dat). Je verlangt ernaar om die helicopterview (terug) te krijgen zodat je de touwtjes weer in handen hebt.
 • Dat jij weet hoe jij jouw ambities kunt waarmaken nu je snapt aan welke knoppen je moet leren draaien
 • Iemand die ervoor zorgt dat jij niet steeds weer ‘all over the place’ door jou op jouw juiste pad te houden (we gaan niet die van een ander bewandelen).

Jij zit allang heftig te knikken toch? Wacht dan niet langer want het probleem zal niet vanzelf opgelost worden. Ik ga je leren om een bedrijf te realiseren waar je (weer) energie van krijgt en dat jouw (financiële) vrijheid oplevert. Als jij net als ik van het principe ‘niet lullen maar poetsen’ bent dan is dit traject jouw oplossing.

Zijn dit vragen waar jij wel eens mee rondloopt?

 • Hoe vorm ik van al mijn ideeën een concreet en mega-aantrekkelijk aanbod?
 • Waarom kost de ene klant mij zoveel meer energie als de andere?
 • Hoe verkoop ik mijn aanbod succesvol aan mijn doelgroep zonder pusherig te zijn?
 • Hoe stel ik scherpe doelen en hoe zorg ik ervoor dat ik ze ook echt realiseer?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn klanten mega-enthousiast bij mij terug komen?
 • Wat past qua strategie bij mij en hoe houd ik het simpel en effectief?

Dit soort vragen gaan we allemaal tackelen. Jij leert hoe je een aantrekkelijk aanbod creëert voor de ideale doelgroep. Ik leer je hoe je deze doelgroep benadert en verkoopt zonder pusherig te zijn. Allemaal door duidelijke doelen te formuleren en aan de juiste knoppen te draaien zodat je ze ook écht realiseert.

Wat ga je concreet leren?

 • Dream it, believe it, do it. In dit onderdeel bepalen we de missie en visie. We beginnen (weer) bij de start. Wat is jouw missie? Deze hoeft niet Wereldverbeterend te zijn, houd het vooral bij jezelf. Wat maakt jou uniek? Wat wil je laten zien aan jouw klanten? Waarmee krijg jij ze mee? Dit crystal clear hebben maakt alle andere onderdelen al makkelijker 😉
 • My customers In deze module leer je om je Ideale doelgroep vast te stellen zodat je weet tegen wie je praat en voor wie jouw aanbod bedoeld is. Als je alles voor iedereen wilt zijn ben je voor niemand iets. We duiken hier helemaal in. De pijn en het verlangen van je doelgroep en welke taal past bij jouw klant (zodat je ze ook echt aanspreekt, zonder wollige taal te gebruiken).
 • Goals. In de module gaan we (omzet) doelen stellen. Zonder doel schieten we nooit raak dus we gaan bepalen wat jouw doel is en hoeveel omzet je wilt behalen. De motivatie voor dit doel wordt je drijfveer om het ook echt te gaan behalen. Uiteraard hoort er bij dat doel ook een actieplan, en dat is wat in de praktijk vaak ontbreekt!
 • My Offer. In de module bepalen we jouw aanbod. Wat ga je aanbieden en welke opbouw zit hierin. Ik leer je hier een value ladder te ontwikkelen, verschillende verdienmodellen en hoe je jouw prijs bepaalt. De value ladder is nodig om jouw bereik te vergroten en zo ontwikkel je een strategisch productaanbod We kijken samen wat het beste bij jou, jouw dienst en jouw doelen past.
 • Marketing. In deze module leer ik je om strategisch met je marketing aan de slag te gaan. Welke kanalen je kunt inzetten, hoe je hier een actieplan voor maakt en hoe je onweerstaanbare afwisselende content maakt. De customer journey (de reis die je klant maakt van af het moment dat hij jou kent tot aankoop) is hier het uitgangspunt. Ook leer je meer over Personal branding en het belang daarvan. Marketing moet integer zijn en daarom echt bij jou passen. Niet voor iedereen werkt de standaard funnelroute.
 • Sales. Sell them what they want and give them what they need. Verkopen draait allemaal om het helpen van jouw klant. Jij weet als geen ander wat de klant nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken, verkoop dus ook het resultaat. In deze module leer je een salesgesprek te voeren zonder pusherig te zijn.

Ik ga je op mijn gebruikelijke no-nonsense manier leren hoe jij een succesvol bedrijf  realiseert. Een stabiele basis die je nodig hebt en van waaruit je (nog) verder kunt groeien.

Omdat we intensief 1-op-1 samenwerken maak ik graag kennis met jou voordat we besluiten om een samenwerking aan te gaan. Ik wil dat het heel helder is wat je wel en niet van mij kunt verwachten. Uit ervaring weet ik dat daar de beste resultaten uit komen.

What’s really in it for me?

Ik snap dat je, ondanks dat jij je herkent in het meeste van wat je zojuist hebt gelezen, toch nog graag een concreet overzicht wilt van wat het resultaat is van dit traject. U vraagt en wij draaien:

 • Je hebt een bedrijf dat in de basis zo sterk staat zodat je er veilig mee kunt groeien (het zal niet als een kaartenhuis in elkaar storten als je gaat bouwen). Je weet wat jouw missie is, wie jouw ideale klant is, hebt een magnetisch aanbod ontwikkeld, je hebt duidelijke (omzet) doelen gemaakt (incl. actieplan), je hebt een strategisch marketingplan en weet hoe je salesgesprekken voert zonder pusherig te zijn. En zeg eens eerlijk, hoeveel hiervan heb je nu al voor elkaar?
 • Je snapt wat ervoor nodig is om een succesvol bedrijf te hebben. Je hebt een helicopterview waardoor je het grote plaatje nu ziet. Je weet de puntjes aan elkaar te verbinden en dat geeft rust!
 • Jouw bedrijf geeft je weer energie omdat je niet langer gefrustreerd allerlei acties doet die niets tot weinig opleveren. Je hebt de regie weer in eigen handen.
 • Eindelijk zie je weer die stip op de horizon én heb je de route om daar naartoe te komen. 
 • Je bent trots op je bedrijf, je bent nu écht jouw ambities aan het waarmaken
 • Je kunt eindelijk impact maken door met meer mensen jouw waardevolle kennis te delen. Je wordt er immers enorm blij van als jij een ander verder kunt helpen.
 • Jouw (marketing)acties leveren resultaat op. Je doet het namelijk niet meer ad hoc in het chinees, je doet het planmatig in de taal van jouw ideale klant.

Toen ik startte als ondernemer was ik vrij snel overtuigd van de waarde van het inschakelen van experts. Ik had een ‘technische’ businesscoach, een adviseur, een boekhouder en later nog een businesscoach. En ja, dat heeft mij wel wat geld gekost maar nog veel meer opgeleverd. En dit is geen ‘wij van wc-eend’ verhaal, van mij moet je niks. Wat je ook besluit, ik vind het prima zolang jij je realiseert wat de consequenties zijn. Als het nu niet goed gaat zal dat niet vanzelf over gaan en hoogstwaarschijnlijk lukt dat je ook niet alleen. Schakel de juiste mensen in die het verschil met jou kunnen maken. Het kost je vaak meer om het niet te doen (mentaal, financieel en fysiek betaal je de prijs). Dus bedenk eens voor jezelf wat de consequenties zijn van je kop in het zand steken? Hoe lang houd je het dan nog vol? Hoeveel energie gaat het kosten? En hoeveel omzet loop je mis?

Ik leer je met heel veel liefde het roer om te gooien. Daarin ben ik wel confronterend, eerlijk en bovenal duidelijk. Ik ben er niet om je ego te strelen maar om voor resultaat te zorgen. Kun je daar mee leven? Laten we dan kennismaken.

FAQ

Moet ik dit traject binnen 6 maanden afronden?

Nee, er is een maand ruimte om uit te lopen. Kun je een keer niet vanwege vakantie of andere verplichtingen dan is er dus ruimte om er iets langer over te doen.  

Hoe lang kan ik de online video’s bekijken?

De onlineomgeving blijft zelfs een jaar beschikbaar. Zo kun je ook na het traject nog een keer wat terug kijken, wel zo prettig!

Heb ik 12 momenten om vragen te stellen?

Nee, we hebben 12 sessies, maar je mag mij tussendoor mailen en appen voor vragen of feedback. Fair use policy

Kan ik het traject in termijnen betalen?

Jazeker, je kunt het 6 maanden traject in 6 maanden betalen, zonder meerprijs.

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ik ben er van overtuigd dat dit traject jou heel veel gaat opleveren, mits je ook bereid bent in actie te komen. Niemand wordt succesvol van alleen maar kennis vergaren. Als jij kunt aantonen dat je de opdrachten hebt gemaakt en doorgevoerd, de benodigde acties hebt uitgevoerd en het heeft jou niets opgeleverd dan ontvang je 75% van de investering terug.  De 25% kosten zitten in de materialen, de plek die jij bezet hebt gehouden en overige kosten van jouw aanmelding.

Waarom zou ik jouw businesstraject volgen, er is zoveel keuze

Geen idee 😉 Nee, gekkigheid, je krijgt er een onwijs goed traject voor waar ik heel lang aan heb gewerkt om het te optimaliseren zodat het echt voor resultaat zorgt. Daarnaast heb ik mijn opleidingen in Business en Marketing gedaan, ben ik daarna verder gaan specialiseren in neuromarketing (psychologie van het koopproces) en zorg ik dat ik mij blijf ontwikkelen om mijn klanten ook van kwalitatieve trajecten te voorzien. Ik ben heel eerlijk, er zijn meer goede businesscoaches, maar er zijn ook voldoende slechte. Volg je gevoel. Voel je dat je hier inhoudelijk iets mee kunt en dat wij een match kunnen zijn, doe dan mee!

Wat andere zeggen over Anouk

“Anouk is authentiek, communicatief en doelgericht. Mooi om te zien hoe ze op geheel eigen wijze haar pad kiest, en tegelijkertijd niemand uit het oog verliest. Een complexe omgeving, zowel politiek als operationeel, ze raakt niet van de wijs, maar het lijkt haar juist te boeien om in die complexiteit haar vaardigheden te expliciteren.”

Bart De Bruin

Directeur Grietmanswijk

Magchelina van der Valk

“De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.”

Magchelina van der Valk

Directie Van der Valk Hotel Assen

Joricke Story Studio_ Joricke Jaspers

"Ik ben heel blij met Anouk! Ik ben een startende ondernemer, juist daarom kan ik haar hulp super gebruiken. Ik merk dat ik alles leuk vind, veel verschillende dingen wil doen, maar Anouk helpt met het bepalen van een goede focus en richting. Ook op het gebied van sales en het goed neerzetten van m’n diensten helpt ze goed. Daarnaast is ze gewoon heel leuk, dus aanrader!"

Joricke Jaspers

Eigenaar Joricke Story Studio

“Voor de aftrap van ons nieuwe schooljaar heeft Anouk een inspirerende lezing gegeven aan het team over de mindset. Natuurlijk een onderwerp die veel besproken wordt binnen het onderwijs alleen toch iets anders. Anouk wist ons allemaal weer even wakker te schudden en te inspireren dat je met een goede focus en lef veel meer kunt dan je denkt. Ik ga niet verklappen hoe ze dat doet maar als je op zoek bent naar een wake-up call, kan ik je Anouk aanbevelen!”

Sonja Dijkstra

Opleidingsmanager – Drenthe College

Pommelifestyle_Marieke de Zwaan

"Wat ben ik blij dat ik het MYOB traject heb gevolgd. Ik had heel duidelijk voor ogen waar ik met mijn onderneming naar toe wilde. Maar ik wist ook dat ik iemand nodig had om me hiermee te helpen, want ondernemen is echt een expertise.
De filmpjes zijn niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook echt heel leuk om naar te kijken. De tips & tootls van het MYOB zijn daarnaast superpraktisch. Al gelijk bij het eerste gesprek had ik een opdracht binnen, dat was mij anders nooit gelukt... Wil jij als ondernemer iets waardevols wegzetten maar je weet niet precies hoe, dan kan ik het MYOB traject zeker aanraden!"

Marieke de Zwaan

Pommelifestyle

Jewebco_Jeroen Snip

"Het is heel prettig samenwerken met Anouk waarbij ze geregeld een spiegel weet voor te houden en tegelijkertijd een sparringpartner voor je is. Op marketing vlak veel bijgeleerd, denk aan het houden van strategische sessies, en ook missie, visie, een value ladder enzovoorts. Super waardevol geweest!"

Jeroen Snip

Jewebco BV

"Ik ben Anouk via Insta tegen gekomen en zag haar promotie betreffende MYOB cursus. Zij heeft mij geholpen met haar eenvoudige manier van uitleggen om mijn bedrijf naar een hoge level te brengen. Zeer toegankelijk en professioneel, echt een aanrader. Je kunt de cursus via Instagram volgen wanneer je maar wilt!"

Pino Tarani

Italianoinolanda

"Via social media ben ik bij Anouk terecht gekomen. Als beginnend ondernemer was ik nieuwsgierig naar Anouk haar 8 stappenplan om doelen te stellen. Anouk legt op een heldere, duidelijke en persoonlijke manier uit hoe iets werkt en neemt daar ook de tijd voor. Zij is inspirerend maar ook motiverend en maakt je scherp. Ik vond het een fijne en leerzame meeting".

Richard Rompas


Cicero_Diederick de Vries

"Met NOUX.EU ‘Marketing en Mind’ daagt Anouk huidige en toekomstige marketeers uit om uit hun comfort zone te komen. Vanuit je eigen kernwaarden zoeken naar de verbinding en te doorgronden dat Marketing álles te maken heeft met emotie. Veel zinvolle zaken passeerden de revue en de studenten vonden het altijd een leerzame sessie. Noux helpt bij ‘omdenken’ in alle marketing vraagstukken. Vanuit eigen ervaringen en successen wordt er geadviseerd met een aanstekelijk en motiverend enthousiasme."

Diederick de Vries

Spreker, docent en coach

Jewebco_Leonie Gerritsen

Mijn compagnon Jeroen Snip en ik hebben een strategische sessie gehad met Anouk en hebben deze sessie ervaren als een eye-opener! Waar jezelf zeer enthousiast bent over je eigen dienstverlening en producten, blijft het voor ons als ondernemer een uitdaging om dit goed over te brengen op je doelgroep. Anouk heeft ons enorm geholpen met het in kaart brengen van onze klanten en hoe ons product en dienst helpend is voor hun probleem. Door goede vragen te stellen en ervoor te zorgen dat er niets anders overblijft dan concrete doelstellingen en heldere oplossingen voor onze klanten. Wat een eye-opener! Anouk is vakinhoudelijk sterk, zelfverzekerd en in staat om haar klant en business naar een volgende stap te brengen.

Leonie Gerristen

Eigenaar Jewebco B.V.

Ruimte geeft rust_ Janneke Huijben

Anouk is goed in staat om tot de kern te komen. Ze heeft een helicopterview wat fijn is, omdat ze je daarmee helpt groter te leren denken. De sessie heeft voor mij heel goed gewerkt. Enerzijds omdat Anouk een prettig persoon is om mee te sparren en het contact fijn en laagdrempelig is. Anderzijds omdat ik, dankzij de expertise van Anouk, echt een stap heb kunnen zetten in mijn bedrijf. Na de sessie heb ik ervaren dat wat we behandeld hebben in de strategische sessie slechts een klein puzzelstukje is geweest van het geheel. Daarom heb ik besloten om gebruik te maken van het Mind your own Business traject. Anouk komt op mij over als een prettig persoon. Ze is een fijne gesprekspartner, is goed in verbanden leggen en gaat samen met jou voor het beste resultaat dat bij jou past. Het voelt heel fijn om dit niet alleen te hoeven doen en gebruik te kunnen maken van een expert.

Janneke Huijben

Directeur Ruimte geeft rust

Presence&Imaging_AnneliesDijkstra

Anouk is vriendelijk, kritisch, meedenkend en vooral onbevooroordeeld. We hadden vrij snel een klik en besloten een koffie-afspraak in te plannen. Hier werd alles duidelijk: dit voelde goed: Anouk zou samen met mij een fundament gaan bouwen voor mijn bedrijf. Ik ben nieuw in de ondernemerswereld en merkte dat in mijn hoofd heel veel ‘goede’ ideeën zaten, maar ik ze op – 1 of andere manier niet kon structureren.  Direct in januari 2020 zijn we van start gegaan met het business-traject dat Anouk aanbiedt. Anouk werkt structureel, helder en durft kritische vragen te stellen. Je gaat diep duiken in jezelf én in je bedrijf. Volgens mij top-combinatie: want, jij bent je bedrijf toch?! Ik heb nu twee sessies bij Anouk gehad en ik merk nu al veel meer rust en structuur in mijn hoofd. Mijn doelen en visies worden duidelijk en ik kom echt tot actie. De uren vliegen voorbij als ik met Anouk samenwerk: het is niet alleen super productief, maar ook nog eens gezellig. Ik heb vertrouwen dat er samen met Anouk mijn bedrijf nog een mooie toekomst tegemoet gaat.

Annelies Dijkstra

Annelies Presence & Imaging

“Wij kijken terug op een fijne en inspirerende samenwerking! Mooi om te ervaren hoe je jou eigen waarden en ervaring als mens, vrouw, moeder en professional weet te verbinden in je advies en reflectie op de geformuleerde opdracht en in de samenwerking. Het resultaat wat is ontstaan getuigd van een heldere blik op de routes om te komen van missie, visie, het gebruik van informatie en data en passende vormgeving en visualisaties naar een toegankelijk, bruikbaar rapport en ook mooie concepten voor de praktische en dagelijkse toepassing van onze visie in de horeca concepten. Daardoor konden wij ook weer in ons dagelijkse werk aan klanten en voorbijgangers onze visie concretiseren, vertellen en inspireren. In de zoektocht naar passende materialen en interventies die het concept nog verder expliciteren werk je relatie gericht en dicht bij de (eind) gebruikers waardoor de implementatie snel wordt opgepakt en toegepast. Je attitude is samenwerkingsgericht en onderzoekend. Je opties en adviezen zijn gevarieerd. En je deadlines helder! Dank je wel voor jouw ondersteuning bij het helder maken van wat Phusis doet binnen de samenwerkingsverbanden van het duurzaamheidscentrum in Assen.”

Miranda Teerling

Waarnemend bestuur Phusis

School of mental health_Anaita Nasser

Ik heb een gratis training gevolgd bij Anouk en heb er echt heel veel aan gehad omdat ze heel duidelijk is door goede voorbeelden te geven en heldere stappen zonder al te veel poespas. Ik volgde deze training om te onderzoeken wat ik nodig had voor meer rust in mijn onderneming. Ik ben zelf coach maar ik zeg altijd "een chirurg kan zichzelf niet opereren". Mijn grootste inzicht is dat ik mij echt wat meer moet gaan focussen. Focus gaat mij meer rust geven. Ik weet niet wat de inzichten waren voor anderen maar dit is voor mij persoonlijk een hele belangrijke waar ik mezelf vaak streng over moet toespreken. Dit keer was het de training van Anouk die mijn ogen heeft geopend. Aanrader dus!

Anaita

School of mental health

We merkte dat we na allemaal ontwikkelingen terug moesten naar de basis van ons bedrijf. We wilde het fundament opnieuw goed opbouwen, zodat we meer overzicht kregen. Hierbij zochten we iemand die ons kon helpen en kwamen we uit bij Anouk. Door de sessie met Anouk hebben wij meer duidelijkheid gekregen en hebben we het fundament van ons bedrijf weer helder. Zo kunnen wij gericht aan de slag met alles wat wij doen. We zouden iedereen aanraden om met Anouk te werken, omdat ze veel kennis heeft, je kan wijzen op jouw blinde vlekken en je ontzettend goed verder kan helpen!

Sam en Kiki Robool

Twin 2 win

Ik heb het programma Play the Game gevolgd bij Noux. Ik was op zoek naar iemand om een mindset/belemmerende overtuigingen te bespreken en via Instagram kwam ik bij Anouk. Ik besloot het programma playing the game te volgen. De 5 modules uit het programma waren zelf al erg waardevol omdat het helpt op verschillende manieren naar situaties te kijken waardoor je verklaringen vindt voor wat je doet/denkt en hoe dat jezelf tegenhoudt. Daarbij was er nog een gesprek met Anouk 1 op 1. Dat was helemaal top voor mij want daardoor wordt alles nog duidelijker en krijg je meer extra richtlijnen en praktische tips over hoe je je mindset (in mijn geval) kunt veranderen. Ik merk nu al na een paar dagen dat ik dagelijks veel gebruik maak van wat ik van Anouk heb geleerd en dat ik me daar echt beter door voel! Heel erg bedankt, Anouk! En aan iedereen die het programma overweegt: denk hier niet te lang over na. Het is het geld meer dan waard!

Emile Ruig


Anouk is het kadootje dat op mijn pad is gekomen. Tijdens de eerste lockdown wilde ik mijn online business meer gaan vormgeven en Anouk heeft mij aan de hand genomen. Alles werd duidelijker, ik wist wie mijn ideale klant was, wat mijn aanbod werd (ik had nog niks concreet), waar ik zelf helemaal van ‘aan’ ging, wat mijn omzetdoel is (die ook ergens op was gebaseerd). Anouk heeft mij met haar no-nonsense manier een spiegel voorgehouden, waardoor het haar is gelukt mij duidelijk te maken wat ik echt wilde. Ik werd mij bewust van het feit dat ik grip moest krijgen op de onderdelen in mijn bedrijf die ervoor zorgen dat ik kon groeien en met voldoening en plezier kan ondernemen. Waar ik eerst maar wat deed, snap ik nu hoe het werkt. Ik heb al zoveel coaching gehad, maar niemand heeft het zo concreet gemaakt met mij als Anouk heeft gedaan. Ze maakte de stappen die ik moest zetten behapbaar. Ik zou iedereen die klaar is met aanmodderen en uitstellen aanbevelen om met Anouk te werken. Ze is 1 van de weinige coaches met zoveel kennis die nog een 1 op 1 traject aanbied. Wil je dus geen gebakken lucht maar echt to the point advies en de tools om het te gaan doen? Dan is het MYOB traject iets voor jou.

Margit Ceska

MargitCeska

Inschrijven no-nonsense businesstalk