MYOB, hét strategische 1 op 1 mentortraject


Je hebt het al in je...

Een leider, een visionair, moedig, een CEO met ballen. Het mag meer tot zijn recht komen, het wordt tijd om voor jouw waarde te staan.

Lever kwalitatief je beste werk op een simpele manier zodat jij jouw bedrijf op alle vlakken extreem winstgevend kunt maken zonder complexiteit.

Groei is belangrijk voor jou, als ondernemers en als persoon.
Je wilt groeien in winst, in bereik en in van betekenis zijn. 

Expansion is jouw woord. 

Wat je niet wilt is dat het zwaar voelt, dat je moet gaan trekken en dat het te complex wordt allemaal.

Wat er voor nodig is om consistent te kunnen groeien is heel simpel, er is ruimte voor nodig.

Je hebt ruimte in te nemen en daarmee de leading lady van je branche te worden

Je hebt intern ruimte te maken voor de CEO in jou zodat je niet blijft managen op de omstandigheden.

Je hebt je processen te optimaliseren zodat er meer ruimte is voor klanten

Je hebt je winst te vergroten zodat er meer ruimte is voor investeringen die de groei weer verder voortzetten

Imagine all the possibilities, I'll teach you how.

“Anouk is authentiek, communicatief en doelgericht. Mooi om te zien hoe ze op geheel eigen wijze haar pad kiest, en tegelijkertijd niemand uit het oog verliest. Een complexe omgeving, zowel politiek als operationeel, ze raakt niet van de wijs, maar het lijkt haar juist te boeien om in die complexiteit haar vaardigheden te expliciteren.”

Bart De Bruin

Directeur Grietmanswijk

Magchelina van der Valk

“De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.”

Magchelina van der Valk

Directie Van der Valk Hotel Assen

Joricke Story Studio_ Joricke Jaspers

Ik wilde mij zakelijk gezien sterker positioneren en meer leiderschap nemen over mijn business.  

De transformatie die ik heb ervaren door Anouk is geweldig.  

Ik heb alle input van Anouk opgezogen en ben hierdoor persoonlijk en professioneel enorm gegroeid. Anouk bracht mij steeds terug naar de basis om het simpeler te maken.

Natuurlijk is een investering altijd een overweging maar het was het driedubbel waard.

Ik kan oprecht zeggen dat dit geen kosten zijn geweest maar een investering die zich terug heeft betaald op zoveel vlakken.  

Joricke Jaspers

Eigenaar Joricke Story Studio

Jij wilt

Je winst verhogen door kwalitatief je beste werk te leveren zonder complexiteit

En daarvoor werken met klanten die...

Je het gevoel geven dat je écht van waarde voor ze bent, die de resultaten behalen die je voor ze zag, waardoor je met een intense dankbaarheid je werk doet.

Jij kunt je bedrijf zo inrichten dat deze twee criteria hand in hand samen gaan. Het is geen óf maar en/en. Ze zijn complementair aan elkaar en de 1 is het gevolg van de ander.

Maak de keuze om te gaan werken met die klanten die echt 100% voor jou kiezen om jouw expertise, je credibility, je visie en je positionering. Dit zijn de klanten die de resultaten behalen én je ambassadeurs worden.

Ik kan je daarbij helpen. Businessmentor

Ik ben Anouk, businessmentor met lak aan de standaard. Ik zie altijd de uitzondering door mij niet op de regel te focussen. En in terms of business komt dat nog wel eens van pas...

Ik geloof dat ondernemen een intense reis is van jezelf als ondernemer constant uitdagen. Uitdagen in het verbreden van je blik en het investeren in andere, nieuwe overtuigingen.

Als je exponentieel wilt groeien moet je rigoureus anders gaan denken.

En nee, alleen anders denken is niet voldoende, dat is zoiets als manifesteren en op de bank gaan zitten wachten...maar anders denken is wel cruciaal.

Ik laat je niet alleen anders denken over zoveel verschillende facetten binnen je bedrijf, ik help je ook mee om dit strategisch in te zetten en van je bedrijf een groter succes te maken

Mijn visie: 'De enige grenzen die jij ervaart zijn die van je eigen visie'.

Er is nog zoveel voor je mogelijk, hoe zou het voelen als ik dat met je naar boven haal?

Als ik je laat zien wat er voor nodig is om een A-speler te kunnen worden in jouw branche, om dé lading lady (of men) te zijn en meer winst zonder complex gedoe te realiseren?


Ik werd zwanger op mijn 17e, volgde 2 studies, kreeg nog een zoon, had er een baan bij, runde een compleet huishouden en ik sta er nog steeds....

Fast forward naar 16 jaar later, ik ben zover gekomen door altijd door te zetten, mij niet te laten afremmen of te geloven in de overtuigingen die anderen voor een tienermoeder hadden.

Nu run ik een fantastisch bedrijf, heb een puberzoon en een pre puber, verkocht onlangs zelf mijn woning (want hey, wie zegt dat ik dat niet kan) en om mijn vermogen te laten groeien investeer ik. Ik zoek altijd naar kansen, naar hoe het simpel kan, hoe ik mijzelf kan verbeteren.

Dit alles heb ik bereikt door hard te werken (aan mijzelf) en door niet te wachten maar te initiëren. Door te kiezen voor actief in plaats van passief.

'Je creëert je eigen paradijs door verantwoordelijkheid te nemen over de situatie en daar naar te handelen'

Het MYOB 1 op 1 traject
Wat mag je verwachten?


Aandacht en support

Je krijgt de 1 op 1 aandacht die je verdient. Je wordt gezien en gehoord. Je zult je veilig voelen om grote stappen te nemen. Ik daag je uit om je blik te verbreden 

Strategie

Ik kijk strategisch met je mee naar de te nemen stappen. Er volgen gelijk actiepunten waar je mee aan de slag kan, je gaat je tijd niet verdoen met opstellen schrijven.

Optimaliseren

Ik kijk jouw acties, plannen, salespagina's etc. na en voorzie ze van feedback zodat jij constant kunt werken aan verbetering.

Versimpelen

Ik kijk aan de hand van jouw eigen prioriteiten naar de processen binnen je bedrijf en adviseer je hoe je dit kunt versimpelen. Je zult veel sneller en winstgevender groeien als je het niet te complex maakt en jezelf dus niet opbrand. 

Expansion

De enige grenzen zijn die van jouw eigen visie. Deze mogen we deze vergroten. Uiteraard gaan we daar hapklare doelen van maken. 

Lef & Resultaat

Jouw moed en ambitie wordt eruit getrokken en je zult je sterker voelen in jouw journey. Last but not least, je gaat resultaat behalen door met mij te werken in het MYOB mentortraject.

Ik ben al een paar jaar ondernemer en voelde aan alles dat ik toe was aan de volgende stap. Ik wilde mij zakelijk gezien sterker positioneren en meer leiderschap nemen over mijn business.

Ik besloot in te stappen bij Anouk in het MYOB 1 op 1 mentortraject. De transformatie die ik daar in 6 maanden heb ervaren is geweldig. Ik ben in de actie stand gezet, ging echt weer scherper de kansen zien en pakte die ook op. Ik heb alle input van Anouk als een echte coachee opgezogen en ben hierdoor persoonlijk en professioneel enorm gegroeid. 

Natuurlijk is een investering altijd een overweging maar het was het driedubbel waard. Ik kan oprecht zeggen dat dit geen kosten zijn geweest maar een investering die zich terug heeft betaald op zoveel vlakken. Ik zou dit mentortraject zeker aanbevelen aan ondernemers die van betekenis willen zijn, meer focus willen aanbrengen en zich sterker willen positioneren (en die bescheidenheid willen loslaten).’ 

Ilja Goossens

Wegwijs coach 

Ik ben al meer dan 20 jaar succesvol ondernemer. Althans, zo lijkt het voor iedereen. In werkelijkheid had ik het gevoel dat ik vastzat in vaste patronen (zowel qua denken als qua werken), niet meer passende gewoontes en bovenal: mijn ambities pasten niet meer bij mijn werkwijze. Ik raad iedere ondernemer, startend en ervaren, het traject aan om nieuwe werelden te verkennen, je mogelijkheden nog effectiever in te zetten, je bedrijf te laten groeien en bovenal meer lol te beleven aan en in je bedrijf.

Wel een waarschuwing: plan de rest van de dag leeg als je in de ochtend een sessie hebt: je wilt gegarandeerd er direct mee aan de slag. Hoppakee, doen!

Karen Wolters

Rec 5

Mijn klanten noemen mij een One Stop Shop

Mijn klanten noemen mij een 'one stop shop', je weet wel het principe waarbij je alles onder 1 dak vind. Ik ben namelijk een opgeleid marketeer, heb verschillende concepten van de grond af aan opgebouwd dus weet hoe je een business succesvol maakt plus ik deed een cursus transformationeel coachen om naast mijn rol als mentor ook mijn coachingskills te verbeteren.

Je krijgt dus het complete plaatje


Wat zijn de topics in het MYOB mentortraject?

In principe verschilt dit per klant omdat ik het traject volledig inricht op wat jij nodig hebt. Ik kies uit mijn waaier wat we inzetten om de doelstellingen die we hebben besproken te realiseren. Denk aan:

Omzetdoelen

Geen uit de lucht gegrepen doelen maar doelen met een actieplan om dit te realiseren. Uiteraard stretch ik je omzetdoel omdat dat bijdraagt aan het echt anders inrichten van je bedrijf en je processen

Automatiseren

Klinkt wellicht saai, maar door processen te automatiseren in je bedrijf zul je veel meer rust ervaren, tijd besparen en meer.

Geldblokkades oplossen

Heb je geldblokkades? Voelt het ergens onhaalbaar om te ver(drie, vier, vijf) dubbelen? Of denk je dat je het niet kunt dragen of niet waard bent? Ik help je!

Sales maar dan simpel

Sales hoeft niet moeilijk te zijn, je ontdekt de manier die bij jou past en doorbreekt blokkades als je deze ervaart. We bespreken alle fases van het salesproces.

Aanbod om verliefd op te worden

Is je aanbod nog helemaal on point? Of heb je eigenlijk een droomaanbod in je hart die eruit mag komen? We gaan ermee aan de slag, zodat het je nog meer vrijheid geeft. Je gaat kwalitatief je meest waardevolle aanbod maken

Leiderschap

Hoe moeilijk het ook kan zijn, jij pakt de leiding. Je bent niet de manager van de omstandigheden maar weet in elke situatie de leider te zijn.

En nu denk jij zou dit voor mij zijn?

Als jij je herkent in mijn visie en de verlangens die ik voor jou deel dan is er een grote kans dat dit traject voor jou geschikt is.

De meeste ondernemers die ik mentor:

- zijn gevorderde ondernemers die al een bewezen trackrecord hebben en altijd hongerig zijn naar verbetering

- hebben een omzet gemiddeld boven de 10k per maand en willen groeien naar 25k+ maanden

- zijn missie ondernemers die hun kennis en/of dienstverlening inzetten om hun klanten te dienen in het behalen van betere resultaten of een betere kwaliteit van leven

- investeren in het optimaliseren van hun bedrijf en in zichzelf als ondernemer, dit is geen discussie, dit vinden ze heel logisch

Wat dit traject jou exact gaat leren


- Je marketingboodschap scherp stellen op jouw niche zodat klanten gaan van 'goh wat leuk wat je doet' naar 'Ja dat wil ik!'

- Het bepalen en kunnen rechtvaardigen van de investering de je vraagt aan klanten omdat je uitstekend weet wat de waarde is van je aanbod en hoe je dit kenbaar maakt

- Hoe je jouw aanbod zo waardevol maakt dat het kwalitatief als je beste werk voelt en je daardoor makkelijker vraagt om de samenwerking met jouw klant

- Anders leren kijken naar de waarde van je aanbod waardoor je er niet constant meer in gaat proppen maar selectiever wordt in wat echt waardevol is m aan te bieden

- Hoe je op een simpele manier je processen standaardiseert zonder dat dit ten koste gaat van het persoonlijke contact of van de creativiteit die je per klant kunt toevoegen

- Leren prioriteren op wat echt bijdraagt aan jouw ambitieuze doelstellingen zodat je niet onnodig veel randzaken oppakt

- Hoe je een verkoopproces ingaat en wat je daar kunt inzetten om jouw klant razend enthousiast te maken

- Van je klanten ambassadeurs maken en het sneeuwbaleffect versterken bevorderen.

- Hoe je sales actief gaat inzetten zonder dat dit voelt alsof je komt 'halen'

En nu wil je de investering natuurlijk weten..

Ik heb besloten deze gewoon transparant met je te delen.

Ik weet ook dat het op welke manier dan ook kan afschrikken. Je vind het te weinig waardoor je twijfelt aan de kwaliteit of het is te veel en je haakt af.....

In beide gevallen kan ik dat niet veranderen alleen een gesprek met mij kan jou misschien anders doen inzien.

Het kan ineens toch echt wel de moeite waard zijn of je schat mij, ondanks de lage prijs, toch capabel in om jou verder te helpen.

It's up to you!

6 maanden 1-op-1 mentoring

€ 5000,- of 885,- per maand

  •  Om de week een mentorsessie via Zoom
  • Support via Whatsapp of Email
  • Je eigen online tool waarin we jouw voortgang bewaken
  • Toegang tot mijn rekenmodellen en sheets
  • BONUS: 1 Livedag

$

89.99

/mo

Basic

Simple, basic features and instant access to amazing case studies

Meet me..
Anouk

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en te horen over jouw dromen en verlangens.

Waar wil je naar toe groeien? Wat is er voor jou mogelijk? Hoe ga jij dat doen? Wil je mij erin meenemen en het met mij bespreken?

Boek dan je call