Over Anouk

Het gaat niet alleen om welke papiertjes ik heb (ga ik zo wel vertellen), maar het is belangrijk dat je een match voelt met me.

Voel jij je gedragen door mij, voel jij veiligheid en word je geïnspireerd door wat ik deel? Grote kans dat ik dan een goede mentor voor je ben.

De papiertjes heb ik, ze helpen me bij het zijn van een goede mentor.

 Maar ook mijn levenservaring helpt me hierbij. Dat begon vanaf het moment dat ik op 17 jarige leeftijd zwanger was en leiderschap moest nemen. Daarop volgde dat ik ging studeren.

Opleidingen & Ervaring

Ik heb niet stil gezeten, maar daar zijn wij als mens ook niet voor gemaakt. Studie na studie volgde ik om mij steeds te blijven verdiepen. Tijdens mijn studie Marketing Management studeerde ik af met een NIMA-A en NIMA-B en stond ik zelfs in een tijdschrift omdat ik de hoogste cijfers had gehaald (9.4). Daarna ging ik studeren aan de universiteit (Marketing), volgde ik een NLP training en deed ik een opleiding Transformationeel Coachen.


Toen ben ik voor internationale bedrijven gaan werken en heb ik daar verschillende concepten uitgerold. Uit de combinatie van deze theoretische kennis en de praktijkervaring is het 1 op 1 MYOB mentortraject ontstaan. 


good to know

Ik ben een nuchtere Groningse met de Rotterdamse Flair. Ik hou van lakpumps en m'n kroonluchter uit New York, maar ook van Netflixen in mijn huispak, wat dat betreft ben ik echt mix & match.

Ik ben vrij direct. Let op! Dat kan als confronterend worden ervaren.
Ik kan niet goed tegen teveel gepoezel en word wat kriebelig van mensen die altijd excuses hebben en geen verantwoordelijkheid nemen.

Own your fuck-ups en door dat doe ik ook!
Ik werd op mijn zeventiende ongepland moeder.
Ik maakte geen excuses, maar nam de verantwoordelijkheid, zo creëer je je eigen paradijs.

 Ik ben verslaafd aan zelfontwikkeling en verslind boeken bij het leven.
Daarbij waag mij niet aan een e-reader (told you ben niet hip),
doe mij maar een papieren exemplaar waar ik lekker in kan markeren.

Dit ben ik ten top

Ik kom (bijna) altijd hoog gehakt en gelakt, volgens mij ben ik ermee geboren.
Ik sip graag aan een glas Moët (ja, dat is wel wat decadent, maar oh zo lekker) en word mega-enthousiast van mooie auto’s (ja, ik ben die ene vrouw die precies weet wat voor model auto er langs rijdt). 

En dan als laatste... ik ben gek op Lana Del Rey. 

Ik help je graag


Kun jij je in mijn visie vinden en denk je; kom maar op met die confrontatie, ik wil groeien! Neem dan contact op om kennis te maken

© 2023, Noux    I   team@noux.eu