maart 29

0 comments

Podcast Anouk José Drayer (NOUX Marketing & Mind)

Een podcasts over ondernemen, mindset en praktisch businesstips.

Blijft het succes bij jou nog achterwege ondanks al jouw ambitie en kwaliteiten? Goed zijn in je vak is iets heel anders dan goed zijn in het ondernemerschap.

Ik leer je de business, de klanten en de omzet te krijgen waar je zo naar verlangt. Ik wil dat je geniet van het ondernemerschap en dat het je de (financiële) vrijheid gaat geven die je voor ogen had.

Ik ben een no-nonsense businessmentor dat betekent dat ik soms wat confronterend ben maar dat doe ik met liefde. Ik wil namelijk dat je echt resultaat gaat behalen. Als je het aandurft neem dan contact op: noux.eu/agenda of via Instagram @anoukjosedrayer.

Dit is een must listen podcast als je wilt groeien als ondernemer. Ik deel de fuck-ups, onzekerheden en successen van mijn klanten en mijzelf.

Volg mijn podcast om gratis op de hoogte te blijven van nieuwe episodes. Als je een beoordeling hebt achtergelaten, een vraag hebt of een verzoek voor een te bespreken thema, mail deze dan naar mijn team: team@noux.eu

Ik ben erg benieuwd! Lijkt het je leuk om geïnterviewd te worden? Let us know!

Wil je mij helpen het bereik van deze podcast te vergroten? Deel dan op social media de podcastaflevering die je hebt geluisterd (zie ik dat jij mijn podcast luistert 😉 )

 

Inschrijven no-nonsense businesstalk