Podcast

Een podcasts over ondernemen, mindset en leiderschap.

De 'leading lady' (of men) zijn in jouw markt? Dan heb je te transformeren naar de ceo van je business. Als je het leiderschap kunt 'ownen' maak je andere keuzes. Dat start met het claimen van jouw positie. 

Mentaal sterk zijn

Grote ambities nastreven kan alleen als je mentaal sterk bent, als je het volgende level van ondernemerschap kunt dragen. Die ambities kunnen financieel zijn maar gaat ook over de mate waarin jij van betekenis kan zijn. Wat daarvoor nodig is gaat verder dan het aanleren van een methode of een business strategie.

Natuurlijk is een strategisch plan van belang maar je moet hem ook nog uitvoeren.... Dat vraagt vaak loslaten van patronen, in een nieuwe identiteit stappen en een andere waarheid creëren. Wat meer lak aan de standaard….

Daar gaat deze podcast over. 


Visie & Trackrecord

Je vindt hier mijn visie op het ondernemerschap, leiderschap nemen en kansen zien en benutten. Ook deel ik hier interviews met mijn klanten voor als je stiekem benieuwd bent naar mijn trackrecord als businessmentor en ga ik in gesprek met inspirerende ondernemers. 

Let me know

Wat ik onwijs waardevol zou vinden is wanneer je mij laat weten dat je een podcast hebt geluisterd en wat je daaruit hebt gehaald. Een review op Spotify of Apple is natuurlijk ook helemaal te gek want daarmee vergroot ik het bereik van dit kanaal! 


© 2021, Noux    I   team@noux.eu