Podcast

NOUX heeft haar eigen podcast: De Mind Your Own Business Podcast.
De afleveringen gaan over ondernemen, mindset en leiderschap.

De 'leading lady' (of men) zijn in jouw markt? Dan heb je te transformeren naar de ceo van je business. Als je het leiderschap kunt 'ownen' maak je andere keuzes. Dat start met het claimen van jouw positie. Leer hier meer over door het beluisteren van de podcasts.

Abonneer om een seintje te krijgen wanneer een nieuwe aflevering online staat!

NOUX Podcast Bibliotheek

#50 - Feminisme

Voor velen een mooi begrip om te horen maar zit er ook een keerzijde aan? Anouk vertelt in deze aflevering waarom zij niet volledig achter het huidige feminisme kan staan.

#49 - We zijn niet zo tolerant kijk maar naar de C Discussie

Waarom straffen we onszelf als we fouten maken terwijl we ook weten dat je van fouten maken leert? Anouk legt in deze aflevering uit hoe je op een andere manier met fouten om kan gaan.

#48 - Wat voor inzichten de familieopstelling mij gaf

Hoe kan iets wat pijnlijk en oncomfortabel is groei opleveren? Anouk vertelt in deze aflevering wat de familieopstelling haar heeft geleerd.

#47 - In gesprek met Shelley 'Met deze podcast bespaar je structureel tijd'

In deze aflevering gaat Anouk in gesprek met Shelley Barendregt van hashtag.lifegoals. Zij is expert in efficiënt werken en heeft door haar ervaring als ondernemer geleerd om goed met tijd om te gaan.

#46 - Vastberaden om mijn zaak te winnen, ik was mijn eigen advocaat

Wat doe je als je een nee te horen krijgt? Je kan het accepteren of je kan de zaak aanvechten. Luister in deze aflevering naar het persoonlijke verhaal van Anouk over haar bezwaar tegen haar afwijzing.

#45 - De gruwel van een ontevreden klant, hoe deal je ermee?

Hoe goed jij ook dienst levert er komt altijd een keer een klant die niet tevreden is. In deze aflevering laat Anouk je zien hoe jij je op deze situatie mag voorbereiden en hoe je omgaat met deze onteveden persoon.

Hoe ga je er mee om als een klant bij jou komt en aangeeft dat hij of zij ook bij jouw concullega's gesprekken heeft lopen? Anouk legt in deze podcast uit hoe je hier zowel praktisch als gevoelsmatig mee om mag gaan.

#43 - Het contrast tussen tevreden zijn met wat er is en verlangen naar meer

Gaat op dit moment alles goed? Ben je tevreden met jouw business en hoeft er op zich niets te veranderen? Dit kan een goed moment zijn om toch naar de toekomst te kijken en na te denken over optimalisatie!

#42 - Al 20 jaar succesvol ondernemer en toch maakte Karen een transformatie in mijn traject

Wat is de toegevoegde waarde van een coach of een mentor als je al 20 jaar succesvol onderneemt? Ontdek in dit interview met Karen wat het traject van Anouk kan opleveren, zelfs als ervaren ondernemer!

#41 - Transitie naar een andere doelgroep

Wat doe je als je in de transitie zit naar een andere doelgroep die je wilt bedienen? Hoe zorg je ervoor dat jij weer kan leveren wat jij wilt aanbieden? Anouk vertelt je hoe je dit proces goed kunt aanpakken.

#40 - Wanneer is een gratis weggever een goed idee?

Is een gratis weggever altijd een goed idee of kan het soms ook nadelig werken voor jouw business? Anouk legt in deze podcast uit wanneer je een gratis weggever jouw business een boost gaat geven.

Abonneer om een seintje te krijgen wanneer een nieuwe aflevering online staat!

#39 - Zo creëer je meerwaarde nog voordat je met je klant gestart bent

Jij wilt het beste resultaat voor jouw klanten. Daarom is het belangrijk om te weten hoe jij ze meeneemt in de waarde die jij ze gaat geven. Anouk vertelt je hoe jij dit bij jouw klanten kunt bereiken.

#38 - Een glazen plafond - Are you kidding me?

Bestaat er eigenlijk wel zoiets als een glazen plafond of houden we onszelf klein? Anouk neemt je in deze podcast mee in haar gedachten hierover.

#37 - Waarom je mij als jouw mentor neemt

Ben jij op zoek naar een mentor voor jouw business? Kom er dan in deze podcast achter waarom Anouk bij jou past!

Wil jij jouw omzet ook zien groeien? Anouk neemt je mee in wat ervoor nodig is om deze groei te realiseren!

#35 - Lotte stapte om deze reden bij mij in het MYOB mentortraject

Hoe leuk is het als je vanuit eerste hand kan horen wat een samenwerking met Anouk kan betekenen voor jouw business. In deze aflevering hoor je een interview met Lotte over haar traject bij Anouk.

Een ja na jouw salescall. De gouden standaard of zijn er ook andere mogelijkheden?

Interview met Lotte

Een uitverkocht groepsprogramma, volledig zelfstandig en meer.. Lotte stapte in het Mind Your Own Business traject en rockte het.

Luister het interview om meer te leren over Lotte haar expertise in online leren en haar ervaring met het Mind Your Own Business traject. 


Hoe zorg je ervoor dat jouw klanten op het juiste moment aan jou denken? Ontdek in deze aflevering hoe jouw klanten soms voor jou werken.

Loyaliteit is een mooie en nobele eigenschap. Toch kan het je ook in de weg zitten. In deze aflevering legt Anouk uit waar loyaliteit tegen je kan werken en hoe je daarmee om mag gaan.

In deze podcast gaat Anouk ik gesprek met Meike Harten, transformationeel coach, HD expert, en klant in het MYOB 1 op 1 mentortraject van Anouk.

Een gesprek over hoe werken voor jou ‘werkt’, waarom een methode aanleren geen optie is, hoe je een goede coach herkent, welke transformaties Anouk zakelijk hebben geholpen én waarom Meike in Anouk haar traject is gestapt.

#30 - Zo ‘own’ je leiderschap

Hoe own je leiderschap? Luister deze aflevering van Anouk.

#29 - Waarom er altijd geven én ontvangen moet zijn

Waarom moet er altijd geven en ontvangen zijn? Luister deze podcast.

#28 - Mijn transformatie moment van broke teenmom tot succesvolle zakenvrouw

Deze podcast is heel persoonlijk. Nu de zoon van Anouk bijna 16 is blikt ze terug op haar transformatie van teenmom naar zakenvrouw.

Hoe overwon ze de stigma’s?
Hoe zorgde ze ervoor dat ze niet in het verhaal van haar omgeving ging geloven, dat ze zich niet conformeerde? Wat maakte dat ze die situatie kon ontstijgen?

Hoe vaak is ze op haar bek gegaan en hoeveel mentaal werk heeft ze moeten verrichten om nu oprecht met trots naar zichzelf kan kijken als sterke, dappere, maar ook liefdevolle vrouw?

Luister snel!

#27 - Woning verkopen? Hoe pak je dat aan?

Leer door deze podcast de stappen die je kunt zetten als je zelf je woning wilt verkopen. Anouk deelt wat ze moest loslaten, hoe ze haar prijs bepaalde in plaats van het liet afhangen van wat ‘de gek ervoor geeft’. En deelt ze welke overlap de verkoop van een woning en vraag en aanbod met je business te maken heeft.

Heb je een verkoopgesprek en heeft je potentiële klanten allerlei bezwaren? Hoe deal je hiermee? Luister deze podcast, Anouk vertelt je hoe dit werkt en met welke bezwaren je wel en niet hoeft te dealen.

Loop je vast in verkoopgesprekken? Als het niet helemaal soepel loopt of je merkt dat hier nog veel winst valt te behalen, luister dan snel deze podcast. Anouk deelt in deze aflevering wat je juist wel en vooral niet moet doen tijdens een salesgesprek. Ze leert je hoe je in de juiste energie komt en wat je kunt doen als je merkt dat je vastloopt. Luister het en own je salesgesprekken zodat je onweerstaanbaar zult zijn voor je ideale klanten.

#24 - A bold move each day keeps de rode cijfers away

Iets eng vinden is geen goede reden om iets niet te doen. In deze podcast inspireert Anouk je om elke dag een nieuwe bold move te maken, zodat de rode cijfers wegblijven.

#23 - Jouw - Blinde - Vlek - Voor - Je - Usp

Waarom zien we het zelf vaak niet? Wat is jouw USP (kortom wat maakt jou uniek en onderscheid jou van een concurrent?) In deze podcast neem ik je mee in de blinde vlek van een klant van mij en hoe zij hier eindelijk vanaf kwam toen ik háár klant werd.

#22 - Wie bepaalt wat jij nodig hebt?

Hoe goed het ook is bedoeld, de adviezen van mensen om je heen, bepaal zelf wat jij nodig hebt! Alleen jij weet waar je vast loopt, welke gewoontes je mag loslaten, welke routines je moet doorbreken om een level verder te komen. Een ander heeft niet jouw pijn, niet jouw verleden, niet jouw angsten.
In deze podcast praat ik over het fenomeen dat ondernemers veel te snel de regie uit handen geven en hoe je dit veranderd.

Verwonder, verbaas en verras jouw ideale klant met een unieke promo. Een advertentie of een promotie om jouw product of dienst knallend te lanceren, hoe doe je dat? Ervoor zorgen dat jij jouw missie duidelijk hebt, een portie lef hebt en de juiste woorden en visueel beeld vind om je boodschap over te brengen! Laura Kuilder en Anouk spreken in deze podcast over de challenge.

Fantastisch die missie, daar ga je voor! Maar wat als jouw missie niet belangrijk genoeg lijkt? Wat als je jouw missie nog niet kunt benoemen? Wat als je die missie zo diep voelt dat je gefrustreerd raakt wanneer niet iedereen zich aan jouw missie conformeert?
Dat en meer bespreekt Anouk in deze podcast!

#19 - Werken In De Flow Of Strategisch?

Moet je wachten tot je in de flow zit of gewoon een strategie kiezen en die meedogenloos volgen? In deze aflevering vertelt Anouk hoe ze dit ziet.

#18 - Focus op 1 ideale klant levert MEER omzet op

Blijft het succes bij jou achterwege? Heb je nog niet jouw droombedrijf gerealiseerd ondanks al je ambitie en kwaliteiten? Goed zijn in jouw vak is echt iets anders dan goed zijn in het ondernemerschap. Anouk ziet haar klanten vaak de basis stappen vaak overslaan waardoor ze gefrustreerd keihard werken zonder resultaat. De advertenties leveren weinig op en het is lastig om klanten te krijgen. 1 van die basis stappen is focussen op een ideale klant. Als je namelijk alles voor iedereen wilt zijn ben je voor niemand iets.

In deze podcast vertelt Anouk waarom je moet kiezen, hoe je dat doet en wat het oplevert. Ze belooft je dat je het iets minder spannend zult gaan vinden.

#17- Gebruik deze criteria om je prijs te verhogen

In januari verhogen veel ondernemers hun prijs. Het is het symbolische moment dat we vaak als peildatum pakken, grote bullshit als je het Anouk vraagt. In deze podcast vertelt ze je wat haar criteria zijn voor het verhogen van haar prijzen.

Zo kun je ook midden april of eind oktober je prijzen makkelijk omhoog gooien.

Sales wordt nog steeds gezien als iets opdringerigs. Daarom vinden ondernemers het zo lastig om te verkopen! In deze podcast neemt Anouk je mee in een goed verkoopgesprek, een script dat 90% converteert zonder dat je een kunstje aan het opvoeren bent. Leer makkelijker verkopen.


#15 - Zo krijg je écht tevreden klanten en worden ze ambassadeurs

Aan het einde van het jaar geven we massaal attenties aan elkaar en aan klanten, maar hoe zit dat de rest van het jaar? Zorg jij goed voor je klanten zodat ze écht tevreden zijn? Het overtreffen van de verwachting is 1 van de dingen die ervoor zorgen dat de tevredenheid stijgt. In deze podcast leert Anouk je hoe je dit realiseert en vervolgens ambassadeurs maakt van jouw tevreden klanten.

#14 - Zo zit je nooit meer zonder content, altijd inspiratie!

Zit jij soms ook met je handen in het haar omdat je weer content zou moeten maken terwijl de inspiratie ontbreekt? Zie je er tegenop omdat je DENKT dat je niets te melden hebt? In deze podcast vertelt Anouk wat je grote blokkades zijn en hoe je dit fixt. Zo word je een wandelende contentfabriek.

De meest succesvolle mensen weten hoe belangrijk het is om een routine te hebben, omdat elke keuze die je maakt energie kost. Hoe minder je die energie verspilt aan onbenulligheden hoe meer energie je de rest van de dag over hebt voor de belangrijke beslissingen. De beslissingen die bijdragen aan het realiseren van jouw doelen. Het belangrijkste is om betrouwbaar te worden voor jezelf en in deze podcast vertelt Anouk je hoe ze dit deed en welke rol routine hier in heeft gespeeld. Het is niet saai, routine maakt ruimte voor creativiteit!

#12 - Zo ga je slimmer werken en kan je makkelijker uitbesteden

Wanneer je onderneming groeit wordt het tijd om te gaan uitbesteden, maar hoe pak je dat aan? En zijn er (nu) ook dingen die je kunt schrappen om het wat simpeler te maken voor jezelf en jouw klant?
Anouk was er lang tussenuit vanwege een ongeluk en heeft noodgedwongen haar business moeten versimpelen, wat een genot!

We zitten onszelf ontzettend vaak mega in de weg als het gaat om geld verdienen. Welke belemmeringen heb je, hoe kreeg je ze en nog belangrijker; hoe kom je er vanaf? Dat bespreekt Anouk met moneymind expert Adine Versluis in deze podcast.

Over geld praten is nog steeds een taboe. Adine Versluis startte daarom 10 jaar geleden een, inmiddels succesvolle, blog om hier wél een platform voor te bieden. Inmiddels heeft zij een succesvol online programma; de moneymindacademy waar je alles kunt leren over de praktische kant van geld en de mindset die erbij hoort.

#10 - Wat is nou echt productief?

In deze korte podcast van 10 minuten vertelt Anouk je wat nou echt productief is om te doen. Hoe je erachter komt wat je nodig hebt om zo productief mogelijk te zijn en hoe je de juiste prioriteiten stelt.

Anouk maakte een cruciale fout als het gaat over productiviteit, deze deelt ze ook met je.

In deze podcast bespreekt Anouk de #1 valkuil wanneer iemand jou vraagt: "wat doe jij?"
Pitchen vinden veel ondernemers niet leuk omdat ze het lastig vinden. 

Anouk deelt de do's en dont's voor een POWERpitch, zodat klanten het niet alleen 'leuk' vinden wat je doet maar dat ze zo enthousiast worden dat ze gelijk willen tekenen. Een goede pitch zorgt voor meer omzet, werk er dus regelmatig aan, stel bij en vernieuw. Starting today!

In deze podcast legt award winning aftersales expert Arnoud Kuipers je haarfijn uit waarom aftersales een absolute must is voor elk bedrijf. Hij gruwelt van de gemiste kansen die hij dagelijks om zich heen ziet.

Aftersales gaat over echte aandacht geven aan jouw klant en zorgen dat het jouw ambassadeurs worden. Het zorgt voor meer (loyale)klanten en het verhoogt je omzet.

Start dus vandaag nog om op een laagdrempelige manier aftersales onderdeel te maken van je bedrijfsvoering. Arnoud vertelt je welke methode je hiervoor kan gebruiken en hoe je er vandaag nog mee kan starten.

#7 - Voeding tegen stress voor succes! met Charlotte Labee

In deze podcast deelt Brainbalance expert Charlotte Labee alle do's en dont's m.b.t. tot voeding & lifestyle.

Als businessmentor & confidence expert help ik mijn klant écht succesvol te ondernemen. Een gezonde leefstijl is daarin ook essentieel. Charlotte legt je haarfijn uit waarom voeding zo belangrijk is voor onze prestaties. Ze neemt je mee in haar eigen verhaal wat ontzettend inspirerend is en een wake up call voor velen!

Herken je dat? Weinig tijd, je smeert snel een boterham... Maar wat doet dat met je hersenen? Of wil je wel gezonder gaan leven maar weet je niet hoe je je gezin en kinderen hierin meekrijgt? Charlotte geeft antwoord!

Een must listen podcast als je op topniveau wilt presteren én dit ook wilt blijven volhouden zonder op te branden!

Je blijft maar scrollen op social media om inspiratie op te doen bij andere (soortgelijke) ondernemers. Hoe flikken ze dat toch? Elke dag posten ze een bericht, het lijkt wel een onuitputtelijke bron voor ze.

Terwijl jij amper een letter op papier krijgt!

 Content creëren kan een struggle zijn. Wat voor soorten zijn er, wat is interessant om in te zetten en hoe zorg je voor een constante stroom van inspiratie? In deze podcast geeft Anouk je richtlijnen waar je gelijk mee aan de slag kunt. 

#5 - Pricing van jouw product of dienst vanuit je omzetdoel

Voor veel ondernemers een lastig topic. Wat is jouw waarde, hoe krijg je die inzichtelijk en hoe vertaal je deze waarde voor jouw klant? Welke prijsstrategieënzijn er en wat past bij jouw product/dienst.

Begin met jouw omzetdoel, kun je deze realiseren met je huidige productportfolio of moet je je concept vernieuwen. Het schaalbaar maken van jouw product/dienst heeft ook invloed op pricing en wat dacht je van upselling en crossselling? Ik geef je alle antwoorden.

In deze aflevering neem ik je mee in de modules van mijn online programma 'Play the Game'. Uit de verschillende modulen behandel ik een aantal vragen en geef ik je de inzichten om stapsgewijs mega resultaten te bereiken in jouw leven. In het programma en deze aflevering behandelen we de PUMPS methode.

 Dé stappen die je nodig bent voor een positieve mindset en voor blijvende verandering. Deze inzichten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, eigen onderzoek en mijn inzichten en ervaringen.

#3 - Play The Game het veranderproces

In deze podcast neem ik je graag mee in de belangrijkste punten waar je mee te maken krijgt in je eigen veranderproces.

Playing the Game is een online programma dat ik heb ontwikkeld waarbij je leert om jezelf beter te vermarkten, een sublieme manier van communiceren, waar gedachten, oordelen en aannames vandaan komen, én hoe we deze kunnen sturen, hoe je weer bij je dromen en verlangens komt vanuit de kern én ik leer je de PUMPS methode voor een succesvol leven.

Ga je al deze stappen toepassen dan kom je in een veranderproces. Wees daarop voorbereid. Dat bespreken we tijdens deze podcast!

In deze podcast deel ik mijn mening en ervaring met betrekking tot de term 'Fake it till you make it'. Je leert over de kracht van deze instelling en ik leg je uit waarom dit voor je werkt.

Ik deel in deze aflevering hoe je jouw verlangde werkelijkheid met opdrachten en oefeningen en een vleugje 'fake it till you make it' kunt realiseren.

#1 - Be Fearless - Angsten Overwinnen

Om zakelijk en privé succesvol te kunnen zijn heb je een ijzersterke en positieve mindset nodig gecombineerd met een plan. Jouw strategie voor een rijk en succesvol leven. Angsten zitten ons vaak in de weg en belemmeren ons.

Be Fearless en overwin je angsten! Ik deel mijn stappenplan om dit te bereiken in deze podcast.

Abonneer om een seintje te krijgen wanneer een nieuwe aflevering online staat!

Let me know

Wat ik onwijs waardevol zou vinden is wanneer je mij laat weten dat je een podcast hebt geluisterd en wat je daaruit hebt gehaald. Een review op Spotify of Apple is natuurlijk ook helemaal te gek want daarmee vergroot ik het bereik van dit kanaal! 


© 2023, Noux    I   team@noux.eu