fbpx

Podcasts

In mijn podcastserie ‘7 minutes no-nonsense businesstalk’ neem ik je iedere aflevering mee in een specifiek thema van het ondernemerschap. Ik deel de fuck-ups, onzekerheden en successen van mijn klanten en mijzelf. Zonder poespas een ‘kick in the ass’ om je on track te houden.

 

Gek op persoonlike ontwikkeling? Dan zit je hier ook goed. Dit is een belangrijk thema binnen het ondernemerschap voor mij. Ik geloof dat je jezelf moet blijven uitdagen en ontwikkelen. Een goede mindset is niet voldoende je moet leren deze goed te gebruiken.

 

In de podcastserie  ‘How do they do it’ interview ik andere ondernemers om te ontdekken hoe zij er een succes van maken. Wat zijn de fuck-ups en wat is hun kracht? En bovenal: Hoe kun jij hier je voordeel mee doen?

 

Je kan je op mijn podcastkanaal abonneren via Spotify of Soundcloud. Ik zou het enorm waarderen als je mij hier ook een beoordeling zou willen geven.

 

Is er een thema in het ondernemerschap of qua mindset waar je graag meer over zou willen weten? Stuur je vraag in, dan kan ik deze wellicht behandelen in de ‘7 minutes no-nonsense businesstalk’. Mail je vraag naar: team@noux.eu en zet in het onderwerp; Podcast vraag. Lijkt het je leuk geïnterviewd te worden? Let us know!

podcast-7minutes-nononsense-businesstalk-consuminderen

‘7 minutes no-nonsense businesstalk’ #1: Consuminderen voor meer actie!