Podcast Anouk José Drayer (NOUX Marketing & Mind)

Welkom bij mijn no-nonsense businesstalk podcastshow met podcasts over ondernemen, mindset en energie. Ik deel hier praktische businesstips en inspirerende verhalen.

Blijft het succes bij jou nog achterwege ondanks al jouw ambitie en kwaliteiten? Goed zijn in je vak is iets heel anders dan goed zijn in ondernemen.  Ik zou het fantastisch vinden als jij meer kunt genieten van het ondernemerschap en dat het je (financiële) vrijheid gaat opleveren, want dat kan echt!

Dit is een must listen podcast als je wilt groeien als ondernemer en je shit op de rit wilt krijgen. Ik deel de fuck-ups, onzekerheden en successen van mijn klanten en mijzelf.

Volg mijn podcast via Spotify of soundcloud om gratis op de hoogte te blijven van nieuwe episodes. Als je een beoordeling hebt achtergelaten, een vraag hebt of een verzoek voor een te bespreken thema, mail deze dan naar mijn team: team@noux.eu.

Lijkt het je leuk om geïnterviewd te worden? Let us know!

Wil je mij helpen het bereik van deze podcast te vergroten? Deel dan op social media de podcastaflevering (zie ik dat jij mijn podcast luistert 😉 )

Podcast Anouk José Drayer (NOUX Marketing & Mind)

Een podcasts over ondernemen, mindset en praktisch businesstips.

Blijft het succes bij jou nog achterwege ondanks al jouw ambitie en kwaliteiten? Goed zijn in je vak is iets heel anders dan goed zijn in het ondernemerschap.

Lees meer

Inschrijven no-nonsense businesstalk