Wat andere zeggen over Anouk

“Anouk is authentiek, communicatief en doelgericht. Mooi om te zien hoe ze op geheel eigen wijze haar pad kiest, en tegelijkertijd niemand uit het oog verliest. Een complexe omgeving, zowel politiek als operationeel, ze raakt niet van de wijs, maar het lijkt haar juist te boeien om in die complexiteit haar vaardigheden te expliciteren.”

Bart De Bruin

Directeur Grietmanswijk

Magchelina van der Valk

“De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.”

Magchelina van der Valk

Directie Van der Valk Hotel Assen

Joricke Story Studio_ Joricke Jaspers

"Ik ben heel blij met Anouk! Ik ben een startende ondernemer, juist daarom kan ik haar hulp super gebruiken. Ik merk dat ik alles leuk vind, veel verschillende dingen wil doen, maar Anouk helpt met het bepalen van een goede focus en richting. Ook op het gebied van sales en het goed neerzetten van m’n diensten helpt ze goed. Daarnaast is ze gewoon heel leuk, dus aanrader!"

Joricke Jaspers

Eigenaar Joricke Story Studio

“Voor de aftrap van ons nieuwe schooljaar heeft Anouk een inspirerende lezing gegeven aan het team over de mindset. Natuurlijk een onderwerp die veel besproken wordt binnen het onderwijs alleen toch iets anders. Anouk wist ons allemaal weer even wakker te schudden en te inspireren dat je met een goede focus en lef veel meer kunt dan je denkt. Ik ga niet verklappen hoe ze dat doet maar als je op zoek bent naar een wake-up call, kan ik je Anouk aanbevelen!”

Sonja Dijkstra

Opleidingsmanager – Drenthe College

Pommelifestyle_Marieke de Zwaan

"Wat ben ik blij dat ik het MYOB traject heb gevolgd. Ik had heel duidelijk voor ogen waar ik met mijn onderneming naar toe wilde. Maar ik wist ook dat ik iemand nodig had om me hiermee te helpen, want ondernemen is echt een expertise.
De filmpjes zijn niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook echt heel leuk om naar te kijken. De tips & tootls van het MYOB zijn daarnaast superpraktisch. Al gelijk bij het eerste gesprek had ik een opdracht binnen, dat was mij anders nooit gelukt... Wil jij als ondernemer iets waardevols wegzetten maar je weet niet precies hoe, dan kan ik het MYOB traject zeker aanraden!"

Marieke de Zwaan

Pommelifestyle

Jewebco_Jeroen Snip

"Het is heel prettig samenwerken met Anouk waarbij ze geregeld een spiegel weet voor te houden en tegelijkertijd een sparringpartner voor je is. Op marketing vlak veel bijgeleerd, denk aan het houden van strategische sessies, en ook missie, visie, een value ladder enzovoorts. Super waardevol geweest!"

Jeroen Snip

Jewebco BV

"Ik ben Anouk via Insta tegen gekomen en zag haar promotie betreffende MYOB cursus. Zij heeft mij geholpen met haar eenvoudige manier van uitleggen om mijn bedrijf naar een hoge level te brengen. Zeer toegankelijk en professioneel, echt een aanrader. Je kunt de cursus via Instagram volgen wanneer je maar wilt!"

Pino Tarani

Italianoinolanda

"Via social media ben ik bij Anouk terecht gekomen. Als beginnend ondernemer was ik nieuwsgierig naar Anouk haar 8 stappenplan om doelen te stellen. Anouk legt op een heldere, duidelijke en persoonlijke manier uit hoe iets werkt en neemt daar ook de tijd voor. Zij is inspirerend maar ook motiverend en maakt je scherp. Ik vond het een fijne en leerzame meeting".

Richard Rompas


Cicero_Diederick de Vries

"Met NOUX.EU ‘Marketing en Mind’ daagt Anouk huidige en toekomstige marketeers uit om uit hun comfort zone te komen. Vanuit je eigen kernwaarden zoeken naar de verbinding en te doorgronden dat Marketing álles te maken heeft met emotie. Veel zinvolle zaken passeerden de revue en de studenten vonden het altijd een leerzame sessie. Noux helpt bij ‘omdenken’ in alle marketing vraagstukken. Vanuit eigen ervaringen en successen wordt er geadviseerd met een aanstekelijk en motiverend enthousiasme."

Diederick de Vries

Spreker, docent en coach

Jewebco_Leonie Gerritsen

Mijn compagnon Jeroen Snip en ik hebben een strategische sessie gehad met Anouk en hebben deze sessie ervaren als een eye-opener! Waar jezelf zeer enthousiast bent over je eigen dienstverlening en producten, blijft het voor ons als ondernemer een uitdaging om dit goed over te brengen op je doelgroep. Anouk heeft ons enorm geholpen met het in kaart brengen van onze klanten en hoe ons product en dienst helpend is voor hun probleem. Door goede vragen te stellen en ervoor te zorgen dat er niets anders overblijft dan concrete doelstellingen en heldere oplossingen voor onze klanten. Wat een eye-opener! Anouk is vakinhoudelijk sterk, zelfverzekerd en in staat om haar klant en business naar een volgende stap te brengen.

Leonie Gerristen

Eigenaar Jewebco B.V.

Ruimte geeft rust_ Janneke Huijben

Anouk is goed in staat om tot de kern te komen. Ze heeft een helicopterview wat fijn is, omdat ze je daarmee helpt groter te leren denken. De sessie heeft voor mij heel goed gewerkt. Enerzijds omdat Anouk een prettig persoon is om mee te sparren en het contact fijn en laagdrempelig is. Anderzijds omdat ik, dankzij de expertise van Anouk, echt een stap heb kunnen zetten in mijn bedrijf. Na de sessie heb ik ervaren dat wat we behandeld hebben in de strategische sessie slechts een klein puzzelstukje is geweest van het geheel. Daarom heb ik besloten om gebruik te maken van het Mind your own Business traject. Anouk komt op mij over als een prettig persoon. Ze is een fijne gesprekspartner, is goed in verbanden leggen en gaat samen met jou voor het beste resultaat dat bij jou past. Het voelt heel fijn om dit niet alleen te hoeven doen en gebruik te kunnen maken van een expert.

Janneke Huijben

Directeur Ruimte geeft rust

Presence&Imaging_AnneliesDijkstra

Anouk is vriendelijk, kritisch, meedenkend en vooral onbevooroordeeld. We hadden vrij snel een klik en besloten een koffie-afspraak in te plannen. Hier werd alles duidelijk: dit voelde goed: Anouk zou samen met mij een fundament gaan bouwen voor mijn bedrijf. Ik ben nieuw in de ondernemerswereld en merkte dat in mijn hoofd heel veel ‘goede’ ideeën zaten, maar ik ze op – 1 of andere manier niet kon structureren.  Direct in januari 2020 zijn we van start gegaan met het business-traject dat Anouk aanbiedt. Anouk werkt structureel, helder en durft kritische vragen te stellen. Je gaat diep duiken in jezelf én in je bedrijf. Volgens mij top-combinatie: want, jij bent je bedrijf toch?! Ik heb nu twee sessies bij Anouk gehad en ik merk nu al veel meer rust en structuur in mijn hoofd. Mijn doelen en visies worden duidelijk en ik kom echt tot actie. De uren vliegen voorbij als ik met Anouk samenwerk: het is niet alleen super productief, maar ook nog eens gezellig. Ik heb vertrouwen dat er samen met Anouk mijn bedrijf nog een mooie toekomst tegemoet gaat.

Annelies Dijkstra

Annelies Presence & Imaging

“Wij kijken terug op een fijne en inspirerende samenwerking! Mooi om te ervaren hoe je jou eigen waarden en ervaring als mens, vrouw, moeder en professional weet te verbinden in je advies en reflectie op de geformuleerde opdracht en in de samenwerking. Het resultaat wat is ontstaan getuigd van een heldere blik op de routes om te komen van missie, visie, het gebruik van informatie en data en passende vormgeving en visualisaties naar een toegankelijk, bruikbaar rapport en ook mooie concepten voor de praktische en dagelijkse toepassing van onze visie in de horeca concepten. Daardoor konden wij ook weer in ons dagelijkse werk aan klanten en voorbijgangers onze visie concretiseren, vertellen en inspireren. In de zoektocht naar passende materialen en interventies die het concept nog verder expliciteren werk je relatie gericht en dicht bij de (eind) gebruikers waardoor de implementatie snel wordt opgepakt en toegepast. Je attitude is samenwerkingsgericht en onderzoekend. Je opties en adviezen zijn gevarieerd. En je deadlines helder! Dank je wel voor jouw ondersteuning bij het helder maken van wat Phusis doet binnen de samenwerkingsverbanden van het duurzaamheidscentrum in Assen.”

Miranda Teerling

Waarnemend bestuur Phusis

School of mental health_Anaita Nasser

Ik heb een gratis training gevolgd bij Anouk en heb er echt heel veel aan gehad omdat ze heel duidelijk is door goede voorbeelden te geven en heldere stappen zonder al te veel poespas. Ik volgde deze training om te onderzoeken wat ik nodig had voor meer rust in mijn onderneming. Ik ben zelf coach maar ik zeg altijd "een chirurg kan zichzelf niet opereren". Mijn grootste inzicht is dat ik mij echt wat meer moet gaan focussen. Focus gaat mij meer rust geven. Ik weet niet wat de inzichten waren voor anderen maar dit is voor mij persoonlijk een hele belangrijke waar ik mezelf vaak streng over moet toespreken. Dit keer was het de training van Anouk die mijn ogen heeft geopend. Aanrader dus!

Anaita

School of mental health

We merkte dat we na allemaal ontwikkelingen terug moesten naar de basis van ons bedrijf. We wilde het fundament opnieuw goed opbouwen, zodat we meer overzicht kregen. Hierbij zochten we iemand die ons kon helpen en kwamen we uit bij Anouk. Door de sessie met Anouk hebben wij meer duidelijkheid gekregen en hebben we het fundament van ons bedrijf weer helder. Zo kunnen wij gericht aan de slag met alles wat wij doen. We zouden iedereen aanraden om met Anouk te werken, omdat ze veel kennis heeft, je kan wijzen op jouw blinde vlekken en je ontzettend goed verder kan helpen!

Sam en Kiki Robool

Twin 2 win

Ik heb het programma Play the Game gevolgd bij Noux. Ik was op zoek naar iemand om een mindset/belemmerende overtuigingen te bespreken en via Instagram kwam ik bij Anouk. Ik besloot het programma playing the game te volgen. De 5 modules uit het programma waren zelf al erg waardevol omdat het helpt op verschillende manieren naar situaties te kijken waardoor je verklaringen vindt voor wat je doet/denkt en hoe dat jezelf tegenhoudt. Daarbij was er nog een gesprek met Anouk 1 op 1. Dat was helemaal top voor mij want daardoor wordt alles nog duidelijker en krijg je meer extra richtlijnen en praktische tips over hoe je je mindset (in mijn geval) kunt veranderen. Ik merk nu al na een paar dagen dat ik dagelijks veel gebruik maak van wat ik van Anouk heb geleerd en dat ik me daar echt beter door voel! Heel erg bedankt, Anouk! En aan iedereen die het programma overweegt: denk hier niet te lang over na. Het is het geld meer dan waard!

Emile Ruig


Anouk is het kadootje dat op mijn pad is gekomen. Tijdens de eerste lockdown wilde ik mijn online business meer gaan vormgeven en Anouk heeft mij aan de hand genomen. Alles werd duidelijker, ik wist wie mijn ideale klant was, wat mijn aanbod werd (ik had nog niks concreet), waar ik zelf helemaal van ‘aan’ ging, wat mijn omzetdoel is (die ook ergens op was gebaseerd). Anouk heeft mij met haar no-nonsense manier een spiegel voorgehouden, waardoor het haar is gelukt mij duidelijk te maken wat ik echt wilde. Ik werd mij bewust van het feit dat ik grip moest krijgen op de onderdelen in mijn bedrijf die ervoor zorgen dat ik kon groeien en met voldoening en plezier kan ondernemen. Waar ik eerst maar wat deed, snap ik nu hoe het werkt. Ik heb al zoveel coaching gehad, maar niemand heeft het zo concreet gemaakt met mij als Anouk heeft gedaan. Ze maakte de stappen die ik moest zetten behapbaar. Ik zou iedereen die klaar is met aanmodderen en uitstellen aanbevelen om met Anouk te werken. Ze is 1 van de weinige coaches met zoveel kennis die nog een 1 op 1 traject aanbied. Wil je dus geen gebakken lucht maar echt to the point advies en de tools om het te gaan doen? Dan is het MYOB traject iets voor jou.

Margit Ceska

MargitCeska

Marlous

Ruim een jaar geleden ben ik gestart met het Mind Your Own Business (MYOB)-traject bij Anouk. Aanleiding was dat ik mijn marketing en communicatie verder wilde professionaliseren met behulp van gerichte adviezen. Het resultaat is een hands-on strategie, gezamenlijk vormgegeven en klaar om uitgevoerd te worden.

Ik heb Anouk leren kennen als een betrokken en kritische adviseur. Ze neemt geen blad voor de mond als het om de inhoud gaat. Anouk is scherp en durft pijnpunten te benoemen waar je als ondernemer een blinde vlek voor hebt. Tegelijkertijd is ze een perfecte sparringpartner voor alle vragen die je hebt en vraagstukken die je wilt oplossen. Voor zowel startende als gevestigde ondernemers een aanrader!

Marlous Rosegaar 

Rosegaar Omgevingsmanagement 

Inschrijven no-nonsense businesstalk