fbpx

Spreker

‘Een inspirerende lezing, om in beweging te komen’

Ik vind het fantastisch om voor een groep te staan en lastige onderwerpen of theorie op een inspirerende en praktische manier over te brengen zodat het echt impact heeft.  Ik zorg ervoor dat mijn lezing blijft ‘hangen’ door middel van humor, interactie en voorbeelden.

Waar ik regelmatig over spreek:

 

  1. Neuromarketing: hoe zorg je ervoor dat de klant jouw aanbod niet kan weerstaan? In deze interactieve lezing laat ik je met humor en voorbeelden door middel van storytelling zien hoe je aantrekkelijke marketing inzet voor jouw doelgroep.
  2. Van tienermoeder tot zakenvrouw: in deze lezing vertel ik over mijn reis van een uitzichtloos perspectief naar een bloeiende carrière. Ik wil heel graag anderen inspireren om vertrouwen te houden en zelf verantwoordelijkheid te nemen in het leven. Ik vertel over de hobbels die op mijn pad kwamen, hoe ik ze overwon en hoe ik van elke situatie een voordeel wist te maken.

Wil jij Anouk inzetten voor 1 van de bovenstaande onderdelen? Neem dan contact met ons op. Een lezing op maat is ook mogelijk.

 

Boek je vanuit een stichting of ander maatschappelijk traject, dan krijg je 10% korting.

Je kunt Anouk boeken voor:

Bedrijfspresentaties

Bedrijfscoaching

Lezingen

Congressen

Seminars

Netwerkbijeenkomsten en relatiedagen

Dagvoorzitter/ presentator

VIP lezing

Als je echt wilt groeien en ontwikkelen, privé of zakelijk dan moet je bereid zijn om te investeren! Ik investeer graag, in mijzelf, mijn business en in jou! Ik heb een super waardevol aanbod gecreëerd. Maar liefst 4 keer per jaar geef ik een inspirerende lezing cadeau! Wil jij je door mij laten inspireren en motiveren om je verder te ontwikkelen?

Wil je echt kans maken op deze lezing? Weet je het zeker? Twijfel je nog? Waarom heb je niet allang op de knop gedrukt?