fbpx

Testimonials over Noux

Leonie Gerritsen 

Mijn compagnon Jeroen Snip en ik hebben een strategische sessie gehad met Anouk en hebben deze sessie ervaren als een eye-opener! Waar jezelf zeer enthousiast bent over je eigen dienstverlening en producten, blijft het voor ons als ondernemer een uitdaging om dit goed over te brengen op je doelgroep. Anouk heeft ons enorm geholpen met het in kaart brengen van onze klanten en hoe ons product en dienst helpend is voor hun probleem. Door goede vragen te stellen en ervoor te zorgen dat er niks anders overblijft dan concrete doelstellingen en heldere oplossingen voor onze klanten. Wat een eye-opener! Anouk is vakinhoudelijk sterk, zelfverzekerd en in staat om haar klant en business naar een volgende stap te brengen.

leonie Gerristen, Eigenaar jewebco BV 

Joricke Story Studio 

Ik ben heel blij met Anouk! Ik ben een startende ondernemer, juist daarom kan ik haar hulp super gebruiken. Ik merk dat ik alles leuk vind, veel verschillende dingen wil doen, maar Anouk helpt met het bepalen van een goede focus en richting. Ook op het gebied van sales en het goed neerzetten van m’n diensten helpt ze goed. Daarnaast is ze gewoon heel leuk, dus aanrader!

Joricke Jaspers, eigenaar Joricke Story Studio 

Drenthe College

“Voor de aftrap van ons nieuwe schooljaar heeft Anouk een inspirerende lezing gegeven aan het team over de mindset. Natuurlijk een onderwerp die veel besproken wordt binnen het onderwijs alleen toch iets anders. Anouk wist ons allemaal weer even wakker te schudden en te inspireren dat je met een goede focus en lef veel meer kunt dan je denkt. Ik ga niet verklappen hoe ze dat doet maar als je op zoek bent naar een wake-up call, kan ik je Anouk aanbevelen!”

Sonja Dijkstra, opleidingsmanager – Drenthe College

Ruimte geeft Rust 

Vanuit een gedeelde relatie ben ik in contact gekomen met Anouk. Ik heb bij Anouk een strategische sessie gehad waar ik heel veel aan heb gehad. Anouk is goed in staat om tot de kern te komen. Ze heeft een helikopterview wat fijn is, omdat ze je daarmee helpt groter te leren denken. De sessie heeft voor mij heel goed gewerkt. Enerzijds omdat Anouk een prettig persoon is om mee te sparren en het contact fijn en laagdrempelig is. Anderzijds omdat ik, dankzij de expertise van Anouk, echt een stap heb kunnen zetten in mijn bedrijf. Na de sessie heb ik ervaren dat hetgeen we behandeld hebben in de strategische sessie slechts een klein puzzelstukje is geweest van het geheel. Daarom heb ik besloten om gebruik te maken van het Mind your own Business traject. Anouk komt op mij over als een prettig persoon. Ze is een fijne gesprekspartner, is goed in verbanden leggen en gaat samen met jou voor het beste resultaat dat bij jou past. Het voelt heel fijn om dit niet alleen te hoeven doen en gebruik te kunnen maken van een expert.

Janneke Huijben, Directeur Ruimte geeft Rust 

Annelies, Presence & Imaging

Ik ontmoette Anouk afgelopen september op een netwerkborrel bij Paviljoen van het Dame. Haar open en vriendelijke houding sprak mij direct aan. Toen ik met haar in gesprek was, wist ik direct; deze vrouw heeft veel te vertellen; niet alleen over marketing, maar ook over de psychologie er achter. Anouk is vriendelijk, kritisch, meedenkend en vooral onbevooroordeeld. We hadden vrij snel een klik en besloten een koffie-afspraak in te plannen. Hier werd alles duidelijk: dit voelde goed: Anouk zou samen met mij een fundament gaan bouwen voor mijn bedrijf. Ik ben nieuw in de ondernemerswereld en merkte dat in mijn hoofd heel veel ‘goede’ ideeën zaten, maar ik ze op – 1 of andere manier niet kon structureren. Naast mijn baan als regie-verpleegkundige, heb ik weinig tijd én kan het soms teveel zijn om een bedrijf op te bouwen. Toch ging ik er met Anouk voor. Direct in januari 2020 zijn we van start gegaan met het business-traject dat Anouk aanbiedt. Anouk werkt structureel, helder en durft kritische vragen te stellen. Je gaat diep duiken in jezelf én in je bedrijf. Volgens mij top-combinatie: want, jij bent je bedrijf toch?! Ik heb nu twee sessies bij Anouk gehad en ik merk nu al veel meer rust en structuur in mijn hoofd. Mijn doelen en visies worden duidelijk en ik kom echt tot actie. Mijn weinige tijd die ik heb, besteed ik veel effectiever én ik heb nu al het gevoel dat er meer van de grond komt. De uren vliegen voorbij als ik met Anouk samenwerk: het is niet alleen super productief, maar ook nog eens gezellig. Ik heb vertrouwen dat er in samenwerking met Anouk mijn bedrijf nog een mooie toekomst tegemoet gaat.

Annelies Dijkstra, Annelies Presence & Imaging  

Phusis

“Wij kijken terug op een fijne en inspirerende samenwerking! Mooi om te ervaren hoe je jou eigen waarden en ervaring als mens, vrouw, moeder en professional weet te verbinden in je advies en reflectie op de geformuleerde opdracht en in de samenwerking. Het resultaat wat is ontstaan getuigd van een heldere blik op de routes om te komen van missie, visie, het gebruik van informatie en data en passende vormgeving en visualisaties naar een toegankelijk, bruikbaar rapport en ook mooie concepten voor de praktische en dagelijkse toepassing van onze visie in de horeca concepten. Daardoor konden wij ook weer in ons dagelijkse werk aan klanten en voorbijgangers onze visie concretiseren, vertellen en inspireren. In de zoektocht naar passende materialen en interventies die het concept nog verder expliciteren werk je relatie gericht en dicht bij de (eind) gebruikers waardoor de implementatie snel wordt opgepakt en toegepast. Je attitude is samenwerkingsgericht en onderzoekend. Je opties en adviezen zijn gevarieerd. En je deadlines helder! Dank je wel voor jou ondersteuning bij het helder maken van wat Phusis doet binnen de samenwerkingsverbanden van het duurzaamheidcentrum te Assen.”

Miranda Teerling, waarnemend bestuurder Phusis

DifferIT

Anouk heb ik leren kennen als een professional met een grote passie voor haar vak, namelijk het creëeren van een ultieme beleving voor haar gasten. Oprecht en spontaan met een dosis humor typeren haar karakter.

Tarik El Hamdaoui, Directeur DifferIT

Majestic Products

Anouk is iemand die direct opvalt en onderscheidend is vanwege een combinatie van eigenschappen. Vanwege haar authenticiteit is Anouk zeer geloofwaardig, zij combineert doorzettingsvermogen met oplossingsgedrevenheid zonder de sociale details te vergeten om het proces succesvol te laten verlopen. Prettig in de omgang, gedisciplineerd, kundig, heeft een plan en is zeer effectief.

Arnold Bakelaar, Key Accountmanager at Majestic

Grietmanswijk

“Anouk is authentiek, communicatief en doelgericht. Mooi om te zien hoe ze op geheel eigen wijze haar pad kiest, en tegelijkertijd niemand uit het oog verliest. Een complexe omgeving, zowel politiek als operationeel, ze raakt niet van de wijs, maar het lijkt haar juist te boeien om in die complexiteit haar vaardigheden te expliciteren.”

Bart de Bruin, directeur Grietmanswijk

Van der Valk Hotel Assen

“De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier met Anouk gewerkt, van events ontwikkelen en organiseren tot relatiebeheer en sales. Contacten onderhouden een echte relatie aan gaan met zowel bestaande als potentiële clientèle is haar tweede natuur.”
Magchelina van der Valk, directie Van der Valk Hotel Assen

Cicero

Op 03-02-2020 vond de eerste ‘Masterclass Marketing’ plaats op Cicero Drenthe College. Alle studenten Marketing Communicatie en Evenementen waren uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop van Anouk Jose Drayer. Met NOUX.EU ‘Marketing en Mind’ daagt Anouk huidige en toekomstige marketeers uit om uit hun comfort zone te komen. Vanuit je eigen kernwaarden zoeken naar de verbinding en te doorgronden dat Marketing álles te maken heeft met emotie. Veel zinvolle zaken passeerden de revue en de studenten vonden het zonder uitzondering een leerzame sessie.
Noux helpt bij ‘omdenken’ in alle marketing vraagstukken. Vanuit eigen ervaringen en successen wordt er geadviseerd met een aanstekelijk en motiverend enthousiasme.
 
 
Diederick de Vries, Spreker, Docent en Coach